Uutiset

Työkoneet

MT-Tukulta lisälaitteita nyt myös maarakennuskoneisiin


Artikkelikuva: Tomi Lampinen on aloittanut MT-Tukun myyntipäällikkönä.


Humppilassa toimiva MT-Tukku laajentaa toimintaansa ottamalla valikoimaansa aikaisempaa enemmän myös maarakennuskoneiden lisälaitteita. Samalla yritykseen on nimitetty myyntipäälliköksi Tomi Lampinen.

MT-Tukku vaihtoi omistaa aikaisemmin tänä vuonna, kun pitkäaikainen omistaja Juha Pöysti myi yrityksensä Ville Nurmelle. ”Päätin tarttua mahdollisuuteen, kun Juha sellaista esitti”, kertoo Ville Nurmi taustoista. Nurmi jatkaa uraansa konemyyjänä Suomen Telakoneella ja sen ohella maanviljelyä kotitilallaan Humppilassa. ”Löysin nopeasti Tomin vastaamaan MT-Tukun myynnistä ja arjen rutiineista. Tunnemme toisemme jo vuosien takaa ja uskon pystyvämme palvelemaan asiakaskuntaamme kunnialla myös jatkossa”, kertoo Ville Nurmi. ”Juha on onneksi luvannut toimia meille neuvonantajan roolissa vielä jonkun aikaa”, lisää Ville.

Valmistajilta käyttäjille

MT-Tukku on myynyt ja toimittanut suoraan valmistajilta käyttäjille eri puolille Suomea reilusti yli 20 000 työlaitetta yli 25 vuoden aikana. MT-Tukun kaupankäynti perustuu hyvään asiakaspalveluun, nopeisiin toimituksiin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Lisäksi isot hankintaerät pitävät tuotteiden hinnat kilpailukykyisinä. ”Useat vuosien pituiset asiakassuhteet kertovat luottamuksesta toimintaamme”, sanoo myyntipäällikkönä aloittanut Tomi Lampinen.

”Myydään omassa varastossa olevia tuotteita, joten toimitukset lähtevät asiakkaalle lähes aina samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Toimituksissa käytetään pääosin Postin ja DB Schenkerin palveluita”, kertoo Lampinen. Kuljetukset lähtevät päivittäin kaikkialle Suomeen nopeiden toimitusten varmistamiseksi. Halutessaan asiakas voi myös itse noutaa tuotteet Humppilan varastolta.

MT-Tukun valikoimaan on tullut mukaan monia maarakennuskoneiden lisälaitteita, joita oli esillä myös Telakonepäivillä toukokuun lopulla.

Jälleenmyyjille ja loppukäyttäjille

Monipuolinen tuotevalikoima koostuu enimmäkseen maatalous- ja maarakennuskoneiden lisä- ja työlaitteista. Valmistajat ovat kotimaan lisäksi pääosin Ruotsissa ja Keski-Euroopassa. ”Nimemme mukaisesti ns. tukkutoiminta on lisääntymässä. Myyntiä tehdään jälleenmyyjille, mutta myös suoraan käyttäjille”, kertoo Lampinen.

Tämän vuoden aikana MT-Tukku on julkaisemassa myös uudet verkkosivut ja verkkokaupan. Niiden toivotaan parantavan asiakaspalvelua ja kaupankäynnin helppoutta entisestään.

Vaikka ajat ovat haastavat, on Lampinen luottavainen kysynnän jatkumiseen. ”Pari kuukautta on nyt harjoiteltu ja muun muassa jälleenmyyjiä kierrelty. Palaute on ollut kannustavaa ja uudet tuotteet ovat herättäneet mukavasti kysymyksiä”, sanoo Lampinen, ja lisää lopuksi. ”Kannattaa olla yhteydessä, kun on tarvetta työlaitteille. Meiltä niitä löytyy varastosta nopeilla toimitusajoilla.”

Lue seuraavaksi