Uutiset

Työkoneet

Monta hyvää syytä lähteä Maxpo 2023 -messuille

Maxpo 2023 -maarakennus-konemessut järjestetään 31.8.–2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo esittelee laajasti maarakennus-, ympäristöhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Missään muussa tapahtumassa Suomessa ei pääse tutustumaan näin laajaan kattaukseen. Maxpoon kannattaa lähteä, sillä siellä pääsee kehittämään omaa osaamistaan. Tapahtuma avaa alan näkymiä ja tarjoaa tärkeitä kohtaamisia.

Tapahtumaan osallistuu lähes 250 yritystä ja käytössä on osastotilaa lähes seitsemän jalkapallokentän verran. Messualueella kiertää tapahtuman aikana messujen isäntänä toimiva Pekka Kaidesoja, joka haastattelee näyttelleasettajia uutuuksista. Messualueella pääsee koeajamaan mönkijöitä ja tutustumaan veteraanikonenäyttelyyn. Tuttuun tapaan lentokentältä pääsee myös helikopteriajelulle. Opiskelijoille ja maarakennuskonealasta kiinnostuneille on tarjolla oma ohjelmakokonaisuus avajaispäivänä. Maxpoon kannattaa lähteä myös siksi, että siellä on esillä nyt entistä enemmän myös sähkökäyttöisiä koneita ja toisaalta ITR Finlandin osastolla on Lemmenjoelta poishaettu kaivukonevanhus Åkerman. Siis uutta ja vanhaa.

Maxpo-messujen suurimmat yli 1 000 neliömetrin osastot ovat varattuna Realmachinerylle, Volvo Construction Equipment Finlandille, Sandvik Mining and Construction Finlandille ja Tracwest Oy Rentille. Mukana ovat isosti myös muun muassa AGCO Suomi, Avant Tecno, Kivisampo, Lännen Tractors, MN-Lifttek, J-Trading ja Talhu sekä Autotuojat ja -teollisuus yhteisosastollaan. Maxpossa nähdään myös useita ensikertalaisia, joista yksi on Saferoad Suomi.

Volvo Construction Equipment Finland esittelee Maxpossa laajasti sähkökäyttöistä kalustoaan.

”Maxpossa keskitymme uusiin sähköisiin tuotteisiin. Markkinoilla jo olevien sähkökäyttöisten koneiden lisäksi esittelemme todellisen uutuuden, 23-tonnisen täyssähköisen kaivukoneen ja sen latausaseman. Kyseinen kone on ensi vierailulla Suomessa, se on lainassa tehtaalta. Tavoitteenamme on aloittaa uuden ison ison sähkökaivukoneen asiakastoimitukset ensi vuoden puolella. Lisäksi esittelemme Volvon uusia palvelutuotteita, joilla parannetaan asiakkaiden tuottavuutta ja koneiden käyttöastetta”, kertoo tuotepäällikkö Teijo Lähdekorpi Volvo Construction Equipment Finlandilta.

Volvo esittelee Maxpossa uuden 23-tonnisen täyssähköisen kaivukoneen ja sen latausaseman.

”Maxpossa odotamme tapaavamme sekä uusia että vanhoja asiakkaita. Näimme sen mahdollisuutena esitellä uusia palvelutuotteitamme sekä uusia koneita. Odotamme myös runsasta kävijämäärää sekä sitä, että asiakkaat saavat positiivisen ja mieleenpainuvan kokemuksen koko messutapahtumasta.”

Saferoad Suomi osallistuu Maxpo-messuille ensimmäistä kertaa.

”Esittelemme kumipyöräkoneiden suojaketjuja, työnaikaisia turvalaitteita kuten TTMA-törmäysvaimentimia sekä erilaisla kaideratkaisuja liikenneturvallisuutta parantamaan. Tavoitteen on messuilla lisätä yrityksemme tunnettavuutta,” kertoo toimitusjohtaja Jukka Ahonen Saferoad Suomesta.

Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä kävijäksi Maxpo-messuille nyt ensimmäistä kertaa veloituksetta

”Maxpo on joka kerta odotettu tapahtuma, johon tullaan päivittämään tietoja, tutustumaan uusiin koneisiin ja lisälaitteisiin sekä verkostoitumaan. Tapahtuma on tärkeä alalle ja tyytyväisyys sekä tapahtumaan osallistuneiden yritysten, että kävijöiden osalta oli korkealla”, kertoo tapahtuman myyntipäällikkö Risto Wuolle Helsingin Messukeskuksesta.

”Syksyn 2023 Maxpo-messut on lähes loppuun varattu tapahtuma, joten tarjontaa on tälläkin kertaa paljon. Missään muualla Suomessa ei pääse tutustumaan näin laajaan valikoimaan maarakennuskoneita ja varusteita. Innolla odotan tapahtumaa, joka on messujärjestäjällekin erittäin poikkeuksellinen ja mieluisa. Helsingin Messukeskuksen henkilökunta lähtee Messukeskuksen tiloista Hyvinkään lentokentälle ja kaikki rakennetaan siellä alusta alkaen. Maxpo on tunnelmaltaan ainutlaatuinen tapahtuma.”

Maxpo – se on kone

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään torstaista lauantaihin 31.8.–2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt 20. kerran. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina kello 9-17 ja lauantaina kello 9-16. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä kävijöiksi veloituksetta www.maxpo.fi

ITR Finlandin osastolla on esillä Lemmenjoen kultamailta poishaettu Åkerman H16B.

Lue seuraavaksi