Uutiset

Työkoneet

Moderni MultiOne-mallisto kasvaa uudella 600-sarjalla

”Saimme markkinoille todellisen hittituotteen kokoluokkaan jota voi kuljettaa helposti perävaunulla ja jonka ominaisuudet vastaavat niin maatalouden, viherrakentamisen kuin kiinteistönhoidonkin tarpeisiin”, iloitsee MultiOne Nordicin pienkuormainten myynnistä ja markkinoinnista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Pertti Tuomi.

Etenemiskykyä ja nostovoimaa

Uuden 600-sarjan suuret 26 tuuman renkaat tuottavat kunnon maavaran ja antavat pitoa sekä kantavuutta pehmeilläkin alustoilla. Tukevaksi suunniteltu rakenne on mahdollistanut pienkuormaajan suorituskyvyn kasvattamisen, ja koneiden nostokorkeus ja nostovoima sijoittuvat nyt kirkkaasti kokoluokkansa kärkipäähän. Todellinen nostokuorma ilman lisäpainoja on mitattu 750 kiloon asti ja nostokorkeus vakiovarusteena olevalla teleskooppipuomilla on lähes kolme metriä.

Pieni suuri pienkuormain

MultiOne 630 -mallin turvakehikko mahdollistaa lämpimän aidoilla laseilla varustetun hytin asennuksen ja silti koneen kokonaiskorkeudeksi jää vain 1,90 metriä. Matalan rakenteen ansiosta pienkuormaaja mahtuu työskentelemään normaaleissa huonekorkeuksissa ja sillä pääsee kulkemaan myös navetan oviaukoista turvallisesti.

MultiOnen pienkuormaajamallisto on tällä hetkellä markkinoiden kattavin. Pienin 390 kiloa painava dieselmoottorilla varustettu M 14 -kuormain vastaa kokonsa ja hintansa puolesta markkinoiden kysyntään tarpeessa, jossa pienkuormaajalta edellytetään erittäin ketterää liikkumista ahtaissa ja matalissa tiloissa. Suurin GT sarja painaa varusteineen yli 2500 kiloa.

”Malliston laajuus takaa sen, että pysymme tarjoamaan aina asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopivan pienkuormaajan”, MultiOne Nordic Oy Ab:n toimitusjohtaja Timo Huttunen kertoo.

Lue seuraavaksi