Uutiset

Työkoneet

Mitakselta uusi HCM-palakuviorengas

Mitas esittelee uuden palakuvioisen HCM (High Capacity Municipal) -renkaan, joka soveltuu muun muassa kunnallistekniseen urakointiin. Vuoden 2016 ensimmäisen neljänneksen aikana HCM-tuoteperheestä tulee myyntiin neljä kokovaihtoehtoa, joista Agritechnicassa esitellään koko 540/80R38 HCM.

Mitas HCM on yleisrengas, joka toimii hyvin maastosta riippumatta erilaisissa työkoneissa ja laitteissa. Mitas HCM-renkaassa on ainutlaatuinen porrastettu palapintainen kuvio. Kuvion ansiosta rengas pitää paremmin sekä lumella että mutaisissa ja märissä olosuhteissa. Renkaan itsepuhdistuvuusominaisuudet ovat erinomaiset.

“Kunnallistekniikan segmentti on Mitakselle looginen askel ja lisäys tuotevalikoimaan. Voimme hyödyntää maansiirto- ja maatalousrenkaiden parista kertynyttä osaamistamme myös tässä uudessa tuotesegmentissä”, sanoo Andrew Mabin, Mitaksen myynti- ja markkinointijohtaja. ”Kunnallistekniseen urakointiin tarkoitettujen renkaiden suurin etu on niiden monikäyttöisyys. Mitas HCM on todellinen jokapaikan rengas.”

Mitas HCM on monipuolinen rengas, joka sopii esimerkiksi maatalous- ja teollisuustraktoreihin, kurottajiin ja pyöräkuormaajiin maataloudessa, kunnallistekniikassa, kiinteistöhuollossa, maarakennuksessa ja metsätöissä. Renkaan käyttökohteet ovat lukemattomat. Mitas HCM:n nopeusluokka on D (65 km/h), joten rengas soveltuu hyvin myös maantiekäyttöön. Mitas HCM erottuu edukseen hiljaisuutensa ja vakautensa ansiosta. Ominaisuudet on saatu aikaan pintakuvion optimaalisella sijoittelulla. Rengas on nastoitettavissa.

”Mitas HCM:n porrastettu palakuvio on ainutlaatuinen. Kulutuspinnan muotoilun ansiosta renkaiden vetopito ja itsepuhdistuvuusominaisuudet ovat hyvät”, sanoo Pavel Kott, Mitaksen maatalousrenkaiden tuotepäällikkö. ”Mitas HCM erottuu muista tuotesegmentin renkaista pintakuvionsa ansiosta. Markkinoilla ei ole vastaavaa.”

Uuden Mitas 540/80 R 38 IND 172 A8 (167 D) HCM -renkaan kantokyky 3,2 baarin paineella 10 km/h nopeudessa on 7 875 kg. Renkaan halkaisija on 1,83 metriä.

Lue seuraavaksi