Uutiset

Työkoneet

Minikone Oy myy, vuokraa, huoltaa

Konevuokrauksen pioneerina tunnettu Minikone Oy on muuttanut uusiin tiloihin Vantaalla. 
”Osoite on pysynyt samana, mutta nyt meidät löytää talon toiselta puolelta”, kertoo Minikone Oy:n Sami-Pekka Patama. Sami-Pekka vastaa yrityksen vuokraus- ja myyntitoiminnasta yhdessä Seppo Pataman ja Kaj Pihlajan kanssa. Suurin muutos uusien tilojen myötä on ollut oman huoltotoiminnan ja varaosamyynnin aloitus. Tilat on suunniteltu ja rakennettu nyt palvelemaan Minikone Oy:n huolto- ja korjaamotoimintaa sekä varaosa- ja konemyyntiä, konevuokrausta unohtamatta. 

ECM-kaivukoneet ovat Minikone Oy:n maahantuontimerkki. ”ECM-kaivukoneita saa meiltä vuokralle ja omaksi”, kertoo Sami-Pekka Patama.

Kiinteistössä tapahtuneet muutokset ovat johtaneet siihen, että Minikoneella on nyt huomattavasti aikaisempaa enemmän myös pihatilaa käytössä. 
”Tuomme maahan ja myymme omana merkkinä ECM-minikaivukoneita (Eurocomach), joita löytyy painoluokissa 1-10 tonnia, edustamme lisäksi Norcar-pienkuormaimia. Vuokrakonevalikoimaamme kuuluu kaikkiaan 60 konetta ja keväällä määrää on tarkoitus kasvattaa merkittävästi”, sanoo Patama. 
Pihatilaa siis tarvitaan, vaikka koneita ei ole tarkoitus siellä seisottaa. 

Minikone Oy löytyy edelleen samasta tutusta kiinteistöstä Vasamakujalta Vantaalta. Yrityksen huolto- ja varaosapalvelut ovat aikaisempaa monipuolisemmat.

Huoltoja ja varaosia kokemuksella

Minikone on toiminut konevuokrauksen parissa jo yli 15 vuotta, joten kokemusta on kertynyt. Uusien toimitilojen myötä henkilökunta on lisääntynyt huollon ja varaosamyynnin ammattilaisilla. 
”Olemme saaneet joukkoomme vahvistusta. Huolloista ja varaosista meillä vastaa nyt monille tuttu Ari Kivelä”, kertoo Patama. 
Meiltä saa kattavasti ECM- ja Eurocomach- kaivukoneiden huollot ja varaosat. Niiden osalta kokemustakin alkaa olla jo kertynyt mukavasti, jotta tiedämme kerryttää varaosavarastoa oikealla tavalla. Yleiset osat löytyvät hyllystä, ja muut saa nopealla toimitusajalla, kuten odottaa sopii. ECM-kaivukoneille on rakentumassa myös koko Suomen kattava sopimushuoltoverkosto.
Omien merkkien lisäksi huolto- ja varaosakokemusta Minikoneella on muun muassa yrityksen vuokrakonevalikoimassakin olevista Bobcateista. Menemme omat merkit edellä, mutta kokemuksemme vuokrauksen kautta meille tutuista merkeistä on etu asiakkaalle. Osaamme niiden huollot ja korjaukset, ja tarvittavat varaosat löytyvät useimmiten heti hyllystä. Bobcatin kohdalla osaamme jo melko tarkasti tietää, mitä osia pitää olla ehdottomasti heti saatavilla. 
Minikone on toiminut uusissa tiloissa nyt kuukauden verran. Henkilökuntaa on kaikkiaan yhdeksän. 
”Varaosavarastoamme on myös laajennettu palvelemaan asiakaskuntaa nopealla toimituksella. Hommaa riittää, ja palvelu pelaa ”, lupaa Patama.

Lue seuraavaksi