Uutiset

Työkoneet

Michelin XADN+ -renkaisiin uusia kokoja

Michelin XADN+

Runsaan vuoden markkinoilla olleen dumpperirenkaan 29.5R25 Michelin XADN+:n tarjonta kasvaa kahdella uudella koolla: 23.5R25 ja 26.5R25. Uusien rengaskokojen ansiosta Michelin-renkaita on tarjolla nyt yhä useampiin nivelohjattaviin dumppereihin.

Niveldumppereita käytetään maansiirtotöihin muun muassa moottoriteiden rakennuksessa, rautatie- ja padonrakennuksessa sekä muussa infrastruktuurin rakentamisessa, sillä ne ovat monipuolisia työkoneita ja soveltuvat käyttöön monilla erilaisilla alustoilla.

”Vahvan ja toimivan rakenteensa ansiosta Michelin XADN+ on tehokas rengas niveldumppereille soveltuvilla työmailla. Sen erinomainen vetokyky, pito ja vaurionkestävyys ovat avaintekjöitä, joiden ansiosta Michelin XADN+ on luotettava rengas kaikista vaativimmilla työmailla”, sanoo Michelinin työkonerenkaiden myyntipäällikkö Juha Immonen.

Michelin XADN+ on rengas, joka auttaa tehostamaan dumpperin työsuoritusta. Sen työskentelyvarmuus on korkealla tasolla, sillä renkaan sivut sietävät erittäin hyvin viiltovaurioita. Kulutuspinnan uusi kumiseos ja vahva, toimiva runkorakenne antavat renkaalle jopa 15 prosenttia lisää käyttöikää. Uuden Michelin XADN+ -renkaan valmistukseen käytetään 18 kiloa vähemmän raaka-aineita kuin edeltäjään, Michelin XADN -renkaaseen, mikä pienentää ympäristökuormitusta. Renkaat valmistetaan ISO 14001 –sertifioiduissa tehtaissa.

Lue seuraavaksi