Uutiset

Työkoneet

Michelin X Snoplus M+S uudessa koossa

Michelin tuo markkinoille uuden koon nosturiautoihin tarkoitetusta Michelin X Snoplus -renkaasta, esiteltävä koko on 445/95 R 25 M+S TL 177E.

”Michelin X Snoplus on monikäyttöinen talvirengas nosturiautoille, joita käytetään vaativissa talviolosuhteissa. Näillä renkailla työskentely nosturiautolla on turvallista kaikissa talvisissa olosuhteissa”, sanoo Torbjörn Larsson, Michelinin pohjoismainen maansiirtorenkaiden tekninen asiantuntija.

Renkaan kulutuspinnan järeitä kuviopalarivejä erottaa kolme renkaan kehän suuntaista uraa. Jokainen kuviopala on runsaasti lamelloitu, ja yhdessä kehänsuuntaisten urien kanssa renkaan pintakuvio on tehokas talvisissa oloissa. Renkaan ohjautuvuus ja pito ovat tämän ansiosta erittäin hyvät.

Myös renkaan sisäistä rakennetta on parannettu: sen kyljen ja olka-alueen välissä on suojavyö, joka varmistaa entistä paremman vaurionkestävyyden.

Lamelloidut kuviopalat ja korkealle ulottuvat olkapääalueen tukevat kuviopalat antavat Michelin X Snoplus -renkaalle erinomaisen pidon sekä lumella että sorateillä. Olkapääalueen avoin kuviorakenne myös puhdistuu hyvin.

Lue seuraavaksi