Uutiset

Työkoneet

Metson träkkejä Hongkongiin

Metso auttaa Wai Kee Holdings -yhtiötä tuottamaan tasalaatuista mursketta kustannustehokkaasti toimittamalla kymmenen liikuteltavaa Lokotrack-murskauslaitosta sekä neljä CW-sarjan pyöräalustaista kuljetinta sen Lam Tai -louhokselle Hongkongiin. Yhtiö pystyy laitteilla murskaamaan kiveä vaativissa ja vaihtelevissa kiviolosuhteissa.

Vaaditun kapasiteetin saavuttamiseksi louhoksella Metson ratkaisu koostuu kahdesta murskaus- ja seulontalaitoksesta, joista molemmat sisältää viisi Lokotrack-yksikköä: yhdestä LT120-leukamurskaimesta, kahdesta LT300HP-kartiomurskaimesta, kahdesta ST4.8-mobiiliseulasta sekä kahdesta mobiilikuljettimesta. Molemmat laitokset tuottavat samaa lopputuotetta.

”Asiakkaana olemme kiinnostuneita lopputuotteesta: niiden muoto, määrä ja tuotantokustannukset ovat meille avainasemassa. Jotta saavuttaisimme parhaan mahdollisen lopputuloksen, Metso tarjosi meille pelkkien koneiden sijaan kokonaisratkaisun. Metson asiantuntijoiden prosessiosaamisen ansiosta löysimme sopivan ratkaisun tasalaatuisen kivimurskeen tuottamiseen”, sanoo Wai Kee Holdings -yhtiön hallituksen varapuheenjohtaja Derek Zen.

Koko kompakti murskaus- ja seulontaprosessi on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan tuottamaan mursketta neljässä eri raekoossa. Metson Lokotrack-yksiköt ovat käytössä 10–12 tuntia vuorokaudessa ja murskaavat 1,5 miljoonaa tonnia kiveä vuodessa.

Kustannustehokas ratkaisu

Suurin osa murskeesta käytetään Wai Keen omilla betonitehtailla.”Hyvälaatuinen murske vähentää betoninvalmistuksessa tarvittavien lisäaineiden määrää, mikä säästää kustannuksia merkittävästi. Metson mobiiliratkaisu oli meille selkeä valinta. Investointina laitteet maksavat vähemmän kuin kiinteä murskauslaitos, ovat nopeammin asennettavissa ja helpommin siirrettävissä paikasta toiseen. Tässä projektissa ajansäästö merkitsee meille rahansäästöä. Halusimme toimintaamme lisäarvoa tuovan teknologiapartnerin, joka voisi tuottaa korkeatasoisia tuloksia ja auttaa meitä saavuttamaan korkeatasoisia tuloksia ja auttaa meitä pysymään vaativassa aikataulussa. Metso ymmärsi huolenaiheemme ja tarjosi meille räätälöidyn ratkaisun”, Derek Zen lisää.

Vuonna 1970 perustettu hongkongilainen Wai Kee Holdings Limited on vakiinnuttanut asemansa rakentamisen ja infrastruktuurin aloilla. Se toimii tulliteillä, kiinteistöalalla sekä rakennus-, rakennusmateriaali- ja louhosteollisuudessa. Yhtiö on listattu Hongkongin pörssissä, ja sen liikevaihto on noin 500 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuodessa.

Asiakkaan lähellä toimiminen johtaa hyviin tuloksiin

Metson tuotepäällikkö Jarmo Vuorenpään mukaan ratkaisu syntyi läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pohjautui Metson vahvaan prosessiosaamiseen. ”Pystyimme muokkaamaan ratkaisumme täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja tarjoamaan sekä kustannustehokkaan että ympäristön kannalta kestävämmän ratkaisun”, hän sanoo.

”Asiantuntijatiimimme oli tiiviisti asiakkaan tavoitettavissa kaikissa projektin vaiheissa. Läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa ja nopea vaste sekä toimitusaika olivat keskeisessä roolissa projektissa”, kuvailee Suhen Agarwal, Metson Oseanian alueen murskaus- ja seulontalaitteista vastaava johtaja.

Lue seuraavaksi