Uutiset

Työkoneet

Metso NW – kontissa kulkeva murskauslaitos

Metso NW220GPD

Metso toimittaa siirrettävän Metso NW220GPD -murskaus- ja seulontalaitoksen Saburkhan Technologies -yhtiölle Aktasiin Saranin kaupunkiin Kazakstanissa. Toimitus on yksi ensimmäisistä kontissa kuljetettavista pyöräalustaisista murskauslaitoksista. Metso NW220GPD -vaunulaitos voidaan purkaa ja pakata tavallisiin merikontteihin, mikä helpottaa ja nopeuttaa kuljetusta sekä lisää kuljetuksen kustannustehokkuutta.

”Etsimme edullista ja käyttäjäystävällistä ratkaisua, joka myös tehostaisi toimintaamme. Siirrettävä Metso NW220GPD -murskaus- ja seulontalaitos oli meille oikea ratkaisu”, sanoo Saburkhan Technologies -yhtiön tekninen johtaja Berkut Mainin.

NW220GPD -kartiomurskainlaitos

Metso NW -sarjan mullistavien murskaus- ja seulontalaitosten avulla asiakkaat pystyvät parantamaan kannattavuutta jopa kaikkein haastavimmilla murskauspaikoilla ja siirtymään seuraavaan paikkaan helpommin kuin koskaan.

Metso NW106 -leukamurskainlaitoksen isolla, kaksi seulontakaltevuutta tarjoavalla vinoseulalla varustetun NW220GPD -kartiomurskainlaitoksen yhdistelmä on optimoitu siirrettäväksi toistuvasti paikasta toiseen. Sen hydraulisesti säädettävät tukijalat, syöttösuppilon sivulaitojen ja seulan nosto helpottavat asennusta ja purkamista, kun murskauspaikka vaihtuu. Myös Metson kuljettimet on suunniteltu helposti ja nopeasti asennettavaksi. Siirrettävän laitoksen käyttö on turvallista ja helppoa, ja laitosta voidaan huoltaa murskauspaikalla.

https://www.youtube.com/watch?v=2DHXzkgTvZg

Metso NW -sarjan vaunulaitokset ovat markkinoiden ensimmäiset ja ainoat pyöräalustaiset murskauslaitokset, jotka mahtuvat tavalliseen 12-metriseen konttiin, eli ne voidaan laivata nopeasti ja kuljettaa kustannustehokkaasti meritse tai rautateitse. Uusi innovatiivinen ratkaisu lyhentää merikuljetuksiin kuluvaa aikaa ja alentaa niiden kustannuksia.

Katso kuvasta Metson esittelyvideo NW-laitoksesta.

Metso NW106

”Metson tavoitteena on tarjota asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja laadusta tinkimättä. Metso NW -sarjan murskaus- ja seulontalaitos tarjoaa Metson tunnettua laatua ja turvallisuutta edullisesti asiakkaillemme ympäri maailmaa. Kaikki asiakkaamme – olipa kyseessä siirrettävien laitostensa paikkaa usein vaihtava urakoitsija tai nopeaa ja helppoa asennusta arvostava louhoksen omistaja – hyötyvät Metson nopeasti siirrettävistä ratkaisuista”, sanoo Metson siirrettävistä laitoksista vastaava globaali tuotepäällikkö Eric Lavieville.

 

Lue seuraavaksi