Uutiset

Työkoneet

Metsätalous vahvistuu KoneAgriassa

Metsämme-messut sulautuu KoneAgriaan ja lisää metsätalouden tuotteiden ja palveluiden osuutta KoneAgriassa 14.–16.10.2021 (to-la) Tampereella. Uuden yhteistyön kautta KoneAgrian metsiin liittyvä sisältö on entistä kattavampaa.

Metsänhoitopalvelut sekä erityisesti isäntälinjan metsänhoidon koneet ja -laitteet ovat olleet KoneAgriassa ennenkin mukana, mutta nyt tarjonta muuttuu aiempaa kattavammaksi ja mukana ovat myös entistä vahvemmin muun muassa metsänhoitoyhdistykset ja Suomen Metsäkeskus.

Metsämme-messut on aikaisemmin järjestetty vuosittain Jyväskylässä. Tapahtuma on tarjonnut metsästä tai metsän omistamisesta kiinnostuneille tietoa metsän hoidosta, puukaupasta, verotuksesta ja metsätilojen kaupasta. Tapahtuman on järjestänyt ProAgria Tapahtumat Oy.

”Metsämme-messut sulautuu KoneAgriaan ja löytyy tulevaisuudessa metsänhoidon teemakokonaisuudesta. Kohdennamme markkinointia metsänhoitoon liittyvissä asioissa nyt maatalouden ammattilaisten lisäksi myös muillekin metsänomistajille”, kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen Messukeskuksesta.

KoneAgriassa tulee olemaan Metsälehti-lava, jossa on metsänomistajille suunnattua ohjelmaa. 

KoneAgria odottaa innolla syksyn kohtaamisia

KoneAgria on todennäköisesti ensimmäinen suuri maa- ja metsätalouden sekä urakoinnin ammattitapahtuma, joka järjestetään tiukkojen poikkeuksellisten aikojen jälkeen. Rokotusten edistyttyä paluu normaaliin on taas mahdollista. Messujen markkinointi kohdistunee ensi syksynä korostetusti kotimaisiin kävijöihin.

”KoneAgriasta on tulossa historiansa kattavin näyttely. Mukaan on myös lähtenyt ennätysmäärä alan toimijoita ja järjestöjä”, kertoo Potkonen. ”Yrityslistat julkaistaan toukokuussa, kuten myös ohjelman runko. Koko ohjelma julkaistaan elo-syyskuussa.”

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. KoneAgria järjestään parittomina vuosina. Parillisina vuosina on vuorossa Helsingin MaatalousKonemessut, jotka järjestetään 13.–15.10.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Lue seuraavaksi