Uutiset

Työkoneet

Metko 2018: Paljon uutuuksia – Hansa-Machines

Hansa-Machinesin osasto oli Finnmetkossa pullollaan tavaraa. Joukosta löytyi myös reilusti uutuuksia, joista tässä muutamia:

Kemroc SMW 80 -jyrsin.

Kemrocin jyrsinpyörä soveltuu käytettäväksi 15–30 tonnin kaivukoneissa. Tehontarve on 80 kilowattia ja laitteen omapaino on 1 550 kiloa. Vaihdettavat teräpalat pyörivät paikoillaan. Kemrocilla syntyy kaapeliuraa niin asfaltoidulle alustalle kuin routaiseen maahan.

Laskin kantojyrsin FZ 700 H on sovitettavissa erilaisiin työkoneisiin (esim. kaivukoneisiin tai pyöräkuormaajiin), joissa on tarjolla moottorihydrauliikkaa 125 litran minuuttituoton verran. Painevaatimus on 350 baaria. Pyörivän teräkiekon halkaisija on 710 millimetriä ja siinä on kymmenen vaihdettavaa terää. Jyrsinpää on varustettu suojaverholla (kumilätkillä), jolloin jyrsinpuru ei sinkoidu ympäristöön. Laitteen omapaino on 290 kiloa ilman kiinnikettä.

Vasemmalla Laski FZ 700 H -kantojyrsin ja oikealla Laski VD 500 P -lehti-imuri.

Laskin valikoimasta löytyy nyt myös lehti-imuri syyssiivouksiin. Henkilöauton perässä vedettävässä VD 500 P -imurissa on Kohlerin 18,6 kilowatin (25 hv) bensiinimoottori. Imuputken halkaisija on 220 millimetriä ja sen pituus on kuusi metriä. Moottori on sähkökäynnisteinen. Imuteho on 108 kuutiota minuutissa. Laite painaa 390 kiloa. Syksyn lehtien imuroinnin lisäksi VD 500 P soveltuu myös ruohon, jätteiden, paperiroskan ja hakkeen keruuseen.

Lue seuraavaksi