Uutiset

Työkoneet

MerloManne tien päälle

Pitkään suunniteltu ja odotettu MerloMannen eeppinen taivallus läpi Euroopan Italiasta Suomeen on alkanut. Korvasta korvaan ulottuvalla suulla auringon kanssa kilpaa hymyillyt Leo Tergujeff alias MerloManne starttasi 4000 kilometrin taipaleelleen 28.4. aamupäivällä pohjois-Italiasta kohti pohjolaa. Reitti vie usean eri maan kautta.

Tehtalla Cuneossa vietettiinkin varsin lämminhenkinen tilaisuus ennen kuin malttamaton MerloManne kiipesi kurottajansa ohjaimiin ja suuntasi keulan paikallisten veteraanipyöräilijöiden saattamana kohti ”kerran elämässä” seikkailuaan. Niille, jotka eivät vielä tiedä, niin kerrottakoon, että Leo on jäämässä kesällä eläkkeelle ja tämä reissu kruunaa pitkän uran Rotatorin Merlo-huoltopäällikkönä. Alpit kehystivät upeasti ensimmäisiä kilometrejä tehtaalta kohti kotosuomea.

Paitsi täällä Konepörssin nettisivuilla ja Facebookissa, voit seurata MerloMannen taivalta hänen Facebook-sivultaan, jossa tarjoillaan myös livelähetystä matkan varrelta. Rotatorin nettisivuilta löydät runsaasti informaatiota ja linkkejä (mm. paikannus).

Tempauksellaan Leo tavoittelee Guinnesin ennätystä teemalla: Longest journey on a telescopic handler eli pisin kurottajalla ajettu matka.

Oheiseen videoon on koottu valokuvia lähtöpaikalta. Seuraavalla sivulla on videoklippi startista.

 

Video MerloMannen matkaan lähdöstä maailmalle. 4000 kilometriä asvalttia syötävänä.

Lue myös: Merlo Manne valmis matkalle.

Lue seuraavaksi