Uutiset

Työkoneet

MenSeltä pyörittäjä 20-tonnisiin koneisiin

Metsä- ja sahakoneiden varusteita valmistava taavettilainen konepaja MenSe Oy esitteli Maxpo-messuilla uutta 20 tonnin kaivukoneisiin soveltuvaa NTP 10 -pyörittäjää, jonka perustana on MER21-rotaattori.

MenSen Marja-Leena Mentula vierellään Lavoron turvajalkineita, jotka on tarkoitettu ammattilaisille. 

Matalarakenteisessa pyörittäjässä on hydraulinen lukitus sekä hydrauliikan läpivienti. Pikakiinnitin on pultattu pyörittäjään, jolloin se voidaan vaihtaa. Pulttiliitos mahdollistaa näin myös minkä tahansa komponentin helpon kiinnityksen pyörittäjään. NTP 10:n paino on 650 kilogrammaa. Maxpossa sitä myytiin messutarjouksena karvan alle 10 000 euron arvonlisäverottomalla hinnalla.  
MenSe markkinoi myös pyörittäjien sydämenä olevia rotaattoreita, jotka soveltuvat käytettäväksi 5–20 tonnin peruskoneissa. Valikoimaan kuuluvat niin ikään erilaiset raivausleikkurit metsä- ja vesistöraivaukseen sekä piennarleikkuuseen, pikakiinnikkeet kaivukoneisiin, syöttörullat erilaisiin koneisiin sekä monenlaiset pitimet ja kiinnikkeet metsäalan laitteisiin. Uusimpana tuoteryhmänä MenSellä ovat nyt turvajalkineet, joita Maxpossakin nähtiin. Yrityksen markkinoimat Lavoron turvajalkineet on tarkoitettu ammattilaisten käyttöön.
 

 

NTP 10 -pyörittäjä

 

Lue myös: Ojat auki niittokauhalla

 

 

Lue seuraavaksi