Uutiset

Työkoneet

MB Crusher -murskauskauha on helppo ratkaisu

Artikkeli on MB Crusherin tuottamaa kaupallista sisältöä.

MB Crusher -murskauskauha tarjoaa yksinkertaisen ja taloudellisen tavan murskata myös basalttia. Basaltti on tumma ja hienorakenteinen vulkaaninen kivilaji (yleensä laavaa). MB:n kauhalla murskattua kiveä voidaan hyödyntää monissa erilaisissa kohteissa.

Kaivukoneeseen liitettynä kiveä voidaan murskata MB-kauhalla itse työkohteessa. Näin materiaalien kuljetustarve pienenee. Työn suorittamiseen riittää vain yksi kaivukone ja yksi kuljettaja. Murskattavan kiviaineksen raekokoa voidaan helposti muuttaa tarpeen mukaan. 

MB:n murskauskauha soveltuu käytettäväksi kaikkien kaivukoneiden kanssa painohaarukassa aina neljätonnisista yli 70-tonnisiin. Murskauskauha liitetään kaivukoneen pikakiinnikkeeseen ja lisähydrauliikkaan. Näin se kulkee aina kätevästi koneen mukana työkohteeseen. Erillistä kuljetuskalustoa ei tarvita. Kauha menee koneen mukana aina sinne minne konekin, niin kaupunkialueella kuin maastossa. Kaivukoneeseen liitetty murskauskauha vähentää materiaalien kuljetuksia ja säästää näin aikaa ja rahaa. Lisäksi se on myös ympäristöystävällinen tapa tuottaa mursketta. 

Esimerkiksi Norjassa MB BF 135.8 -murskauskauhaa käytetään kovan basaltin murskaukseen työkohteessa. Murskaus onnistuu työmaalla olevan kaivukoneen avulla. Saatu murske voidaan hyödyntää samassa kohteessa, joten materiaalien kuljetukset ja muut siirrot jäävät pois. Näin säästetään paljon kustannuksia.

MB Crusher on italialainen työlaitevalmistaja. Tuotteet tehdään kokonaisuudessaan Italiassa. Yritys on tarjonnut vuodesta 2001 alkaen laajan valikoiman patentoituja murskauskauhoja. Innovatiivisena yrityksenä MB tarjoaa nyt murskauskauhoja käytettäväksi kaikenkokoisissa kaivukoneissa, liukuohjatuissa pienkuormaajissa ja kaivurikuormaajissa.

MB Crusher on perheyritys ja sen pääkonttori sijaitsee Italiassa. Yrityksellä on toimipisteitä monilla eri mantereilla sekä valtuutettuja jälleenmyyjiä ja huoltokorjaamoja ympäri maailman.

Lisätietoja MB Crusher tuotteista tästä.

Artikkeli on MB Crusherin tuottamaa kaupallista sisältöä.

Lue seuraavaksi