Uutiset

Työkoneet

Maxpo tuo koneet Hyvinkäälle syyskuussa 2017

Maxpo 2017 Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden messut järjestetään to-la 7.–9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma keräsi mukaan viime vuonna ennätysmäärän yrityksiä ja tapahtuman kävijämäärä kasvoi 13 %. 

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. ”Maxpo 2017 -messujen osastomyynti starttaa lokakuussa. Viime kerran erittäin onnistunut tapahtuma innostaa meitä kehittämään tapahtumaa edelleen. Suuntamme on oikea ja teemme tiivistä yhteistyötä toimeksiantajamme Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksen kanssa. Paikkana Hyvinkään lentokenttä on ihanteellinen. Siellä on tarpeeksi tilaa, hyvät palvelut ja sinne on helppo tulla”, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Jori Vainio Messukeskuksesta.

Kävijät olivat erittäin tyytyväisiä tapahtuman tarjontaan. TNS Gallupin kävijätutkimuksen mukaan  98 % kävijöistä oli tyytyväisiä tapahtumaan ja 94 % kertoi tulevansa sinne myös seuraavalla kerralla. Maxpo on vahvasti valtakunnallinen tapahtuma, jonne tullaan kaikkialta Suomesta. Päättäjien osuus kävijöistä on hienoisessa nousussa. Näytteilleasettajatyytyväisyys oli myös korkea, 88 % Messukeskuksen kyselyyn vastanneista oli tyytyväisiä Maxpoon ja 85 % kertoi osallistuvansa tapahtumaan myös seuraavalla kerralla.

Maxpo Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttely järjestetään to-la 7.–9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2015 tapahtumassa vieraili 16 781 alan ammattilaista ja tapahtumaan osallistui ennätysmäärä 245 yritystä. Maxpo-messut  järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. www.maxpo.fi

Lue seuraavaksi