Uutiset

Työkoneet

Maxpo nostaa odotukset korkealle

Maxpo-messut 7.–9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä on lähes loppuunmyyty tapahtuma. Näyttely tulee olemaan kahdeksan prosenttia suurempi kuin kaksi vuotta sitten. Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys on erittäin tyytyväinen ja suuntaa katseensa luottavaisena tulevaan tapahtumaan ja nuoriin –  odotukset ovat korkealla.

Maxpo-messut järjestetään nyt viidettä kertaa Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuman pinta-ala on lähes tuplaantunut ja kävijämäärä kasvanut kerta kerran jälkeen. Aikaisemmin tapahtuma järjestettiin Sipoossa. Vuonna 2015 Maxpossa vieraili lähes 17 000 maarakennus- ja ympäristöhoitoalan ammattilaista ja opiskelijaa. Tapahtumassa uutuuksiaan esitteli 226 yritystä ja käytössä oli hulppeat 49 599 neliömetriä. Nyt neliöitä on varattu jo 53 500.

”Kokemukset kaksi vuotta sitten järjestetystä Maxposta olivat erittäin hyvät. Sekä kävijä- että näytteilleasettajamäärä kasvoivat ja tyytyväisyys tapahtumaan oli huippuluokkaa. Ilmat olivat suotuisat ja kauppa kävi erinomaisesti,” kertoo Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksen puheenjohtaja Markku Lappalainen. ”Tänä vuonna ensimmäinen neljännesvuosi konekaupassa on ollut parempi kuin viime vuonna – kappalemääräinen kasvu on noin seitsemän prosenttia. Suunta on siis oikea ja rakentaa hyvää pohjaa tulevalle tapahtumalle. Uskon, että tänä vuonna konekauppa käy entistä paremmin.”

Asiakkaat ja nuoret tärkeässä asemassa

Teppo Sakari KH-Koneista on mukana Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksessä ja Maxpon kehitysryhmässä nyt uutena jäsenenä.

KH-Koneet Oy osallistuu tänäkin vuonna Maxpo-messuihin. Teppo Sakari KH-Koneista on mukana Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksessä ja Maxpon kehitysryhmässä nyt uutena jäsenenä. ”Meille erityisen tärkeätä Maxpo-messuilla on, että kauppiaat tapaavat asiakkaitaan ja saavat heiltä palautetta. Saadun palautteen perusteella voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme. Kiireisen kesän jälkeen Maxpo mahdollistaa maarakentajien ja kauppiaiden kohtaamiset. Maxpo on maarakentajille tärkeä tapahtuma, johon tullaan tutustumaan alan uutuuksiin, mutta myös viihtymään ja näkemään kavereita”, kertoo Sakari. ”Tänä vuonna esittelemme paljon uutuuksia. Työnäytöksissä tehtaan kuskit näyttävät taidokkaasti, miten koneita käytetään. Työnäytökset kiinnittävät huomiota tapahtuma-alueella. Hyvät kuskit herättävät kiinnostusta erityisesti nuorissa ja innoittavat heitä alalle.”

Nuorille on tärkeätä kertoa ammattitapahtumissa alan mahdollisuuksista ja siitä, miten uralla voi edetä. Maxpo-messut tarjoaa tänä vuonna omaa ohjelmaa opiskelijoille torstaina 7.9.  Silloin kuullaan alan tarjoamista mahdollisuuksista ja viihdytään Musta Barbaarin ja Prinssi Jusufin kanssa

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo 2017 Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden messut Maxpo-messut järjestetään to-la 7.–9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuman järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma on avoinna to-pe 7. – 8.9. klo 9-17 ja la 9.9. klo 9-16. Sisäänpääsy kutsulla tai pääsylipulla (20 e).

Tapahtuman päämediakumppanina toimii Konepörssi-lehti.

www.maxpo.fi #maxpo

Katso tunnelmavideot 2013- ja 2015 vuoden Maxpo messuilta: 

Maxpo 2013

Maxpo 2015

Lue seuraavaksi