Uutiset

Työkoneet

Maxpo-messuilla hurjaa viihdettä ja hyväntekeväisyyshuutokauppa

Maxpo Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden messuilla on uusien koneiden, työnäytösten ja tietoiskujen lisäksi myös viihteellistä ohjelmaa laidasta laitaan. Tarjolla on viihdykettä Ritchie Bros hyväntekeväisyyshuutokaupasta Duudsonien hullutteluihin. Hyvinkään lentokentällä nähdään 10. -12.9.2015 myös erilaisia stunt-esityksiä.
”Maxpo on tärkeä tapahtuma maarakennus- ja ympäristöhoitoalan ammattilaisille. Sieltä saa rautaisannoksen tietoa uusista tuotteista ja näkee koneet tositoimissa. Missään muussa tapahtumassa ei varmastikaan ole niin paljon isoja koneita kuin Maxpossa,” kertoo myyntipäällikkö Jori Vainio Messukeskuksesta. ”Messualueella tapahtuman juontaja Pekka Kaidesoja haastattelee näytteilleasettajia kierrellen osastoilla ja etsien kuumimpia uutuuksia.”

”Asiapitoisen ohjelman lisäksi tahdomme tarjota alan ammattilaisille myös viihdykettä, sillä sitähän ihmiset myös kaipaavat. Messuilla voi seurata Crazy Mike Stunt Teamin ja Duudsonien hurjia autostuntteja. Duudsonien HP ja Jarppi ovat paikalla lauantaina ja Crazy Mike joka päivä. Stunt Freaks Team tulee myös vetämään prätkästuntteja, joten vauhtia ei tapahtumasta puutu,” luettelee Vainio. Messulla pääsee myös lentämään helikopterilla. ”Maxpossa tehdään myös hyvää. Maxpobileiden yhteydessä 10.9. klo 18-22 maailman suurin konealan huutokauppatalo Ritchie Bros järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan, jossa huutokaupataan mm. televisiostakin tutun Latela-porukan rakentama lavakylpylä. Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotot menevät Sylva ry:lle, joka auttaa syöpäsairaita lapsia. Tässä olemme mielellämme mukana.”

www.maxpo.fi

Lue seuraavaksi