Uutiset

Kuljetuskalusto

Maxpo 23 -messujen sisäänpääsykäytäntö muuttuu

Maxpo 23 -messujen sisäänpääsykäytäntö on muuttunut ja sisäänpääsymaksusta on luovuttu. Messuille pääsee veloituksetta rekisteröitymällä tapahtuman verkkosivuilla tai sisäänkäynneillä. Maxpo 23 -messut järjestetään 31.8.–2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä, jossa pääsee tutustumaan maarakennus-, ympäristöhoito-, tie- ja talonrakennuskoneisiin sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneisiin kaikissa kokoluokissa. Mukana Maxpossa on jo lähes 200 yritystä ja käytössä yli 40 000 neliömetriä.

”Uudella käytännöllä helpotetaan alan ammattilaisten sisäänpääsyä messuille ja yksinkertaistetaan kutsukäytäntöä. Aikaisemmin kutsukortilla on rekisteröitymällä päässyt messuille veloituksetta, mutta ilman kutsua alan ammattilaiset ovat joutuneet maksamaan sisäänpääsystä”, kertoo Risto Wuolle Helsingin Messukeskuksesta. ”Toivotamme tänä vuonna kaikki alan ammattilaiset tervetulleiksi elo-syyskuussa Suomen suurimpaan maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttelyyn veloituksetta.”

Ala tarvitsee tapahtuman, jossa voidaan kattavasti esitellä isoja koneita ja näyttää miten ne toimivat. Alan ammattilaiset haluavat nähdä koneet ja päivittää tietonsa alan uutuuksista ja kehityksestä. Alalle tarvitaan myös entistä enemmän uusia työntekijöitä.

Kevään aikana Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry käynnistää rekrytointikampanjan, joka näkyy myös Maxpo-messuilla. Kampanjasta kerrotaan lisää tietoa huhti-toukokuussa.
Kävijärekisteröinti on avattu: www.maxpo.fi

Maxpo – se on kone

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään nyt 20. kertaa torstaista lauantaihin 31.8.–2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9–17 ja lauantaina klo 9–16.


Lue seuraavaksi