Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2023 -messut elo-syyskuun vaihteessa

Suomen suurimmat maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden messut järjestetään ensi syksynä 31.8.–2.9.2023 tuttuun tapaan Hyvinkään lentokentällä. Poikkeukselliset ajat ja tapahtumien siirrot sekoittivat tapahtumien aikatauluja, mutta nyt päästään taas järjestämään Maxpo-tapahtuma oikeaan aikaan syksyllä.

Risto Wuolle

Alkusyksy sopii ajankohdaksi erinomaisesti ja se näkyy myös messujen myynnissä. Maxpo-messujen pinta-alasta on varattu jo nyt reilusti yli puolet. Kevään 2022 Maxpoon oltiin messujärjestäjien mukaan tyytyväisiä. Alan ammattilaiset tulivat tapaamaan kollegoja ja alan asiantuntijoita, tutustumaan uutuuksiin ja seuraamaan työnäytöksiä.

Messuilla tuotteita ja palveluitaan esitteli ennätysmäärä eli yli 300 näytteilleasettajaa. Maxpo-messujen myyntipäällikkö Risto Wuolle odottaa tulevaa tapahtumaa innokkaasti. Tapahtuman toimeksiantajan, Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen kanssa suunnitellaan tulevaa tapahtumaa ja odotukset ovat korkealla.

”Ihmiset ovat lähteneet taas liikenteeseen ja tapahtumia odotetaan kovasti. Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneisiin pääsee taas tutustumaan kolmen päivän aikana yhdessä paikassa ja samalla päivittämään omat tietonsa alan kehityksestä”, tiivistää Wuolle.

”Syksy on Maxpolle ehdottomasti se oikea ajankohta.”


Lue seuraavaksi