Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2022 – Pienkuormaaja akuilla

Erno Lahti (kuva yllä) esitteli Terra-Team Oy:n osastolla Dehacon hydraulisia iskuvasaroita. Vasaramallistosta (IBEX GS) löytyy vasarat pienistä purkuroboteista aina 55 tonnin kaivukoneisiin saakka. Valikoimassa on myös täyshydraulinen mallisto, joka kattaa suuremman kokoluokan vasarat 30 tonnista aina 100 tonnin peruskoneisiin asti. Dehaco IBEX -vasarat voidaan Lahden mukaan varustaa niin, että töitä voidaan tehdä myös veden alla

Terra-Team on myös lisännyt akkukäyttöisten työlaitteiden valikoimaansa italialaisen WorkyQuad-pienkuormaajan. ”Ensimmäisten koneiden toimitusten jälkeen saamamme palautteen mukaan akkukäyttöisillä työkoneilla oikeanlaisella käytöllä akku kestää jopa kokonaisen työpäivän ajan”, toteaa Lahti.

WorkyQuadin lisälaite-valikoimasta löytyy kauhat, piikit, matonpoistoterät yms, purkutöissä sekä kiinteistöhuollossa tarvittavat lisälaitteet. Pikkukuvan WorkyQuad on neljällä ajomoottorilla varustettu. Nostokyky piikeillä on 400 kilogrammaa, (lisäpainolla 450 kg) ja nostokorkeus on noin kaksi metriä.
Lue seuraavaksi