Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2019: Hansa-Machines vahvasti mukana

Hansa-Machines on jälleen kerran mukana maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtumassa Maxpossa (kuva vuodelta 2017) . Hansa-Machinesilla on tuotepaletissaan maarakennuskoneiden lisäksi laaja valikoima nykyaikaisia työlaitteita purkuun, saneeraukseen ja materiaalin kierrätykseen.  Yritys tuo Maxpoon esiteltäviksi rekkalasteittain työkoneita ja -laitteita, joten jokaiselle löytyy varmasti kiinnostavaa katseltavaa. Messuvieraita viihdytetään myös työnäytöksillä, jotta kaikkien on mahdollista nähdä laitteet oikeissa toimissa.

Trevibenne MK18-purkusaksi

Uutuutena on tänä vuonna mukana Erkatin uusi stabilointilaite, jonka Suomen ensiesittely tapahtuukin Maxpossa. Toinen messuvalikoiman vetonauloista tulee olemaan laadukas ja kestävä Trevibenne MK18 -purkusaksi hydraulisesti vaihdettavilla leuoilla. MK18-purkusaksessa on edistyksellinen paineenkohotin, joka nostaa työpaineen 700 Bariin.

Paineenkohottimen ansiosta purkusaksi on maahantuojan mukaan 35 prosenttia nopeampi ja 10 prosenttia voimakkaampi kuin pikaliikeventtiilillä varustetut. Messuilla tulee myös olemaan laaja-alaisesti esillä tšekkiläiset Laski-kantojyrsimet sekä muut viherrakennuslaitteet.

Tuttuun tapaan nähtävillä on myös ranskalaisen Ardenin valmistamat korkealuokkaiset ja tunnetut purkutyölaitteet. Esillä myös myös suuren suosion saavuttaneet GI-DA HMGT-hammasmagneetit, jotka soveltuvat muun muassa purku- ja kierrätystöihin. Lisäksi Hansa-Machinesin osastolla pääsee tarkastelemaan Sherpan innovatiivista ja akkukäyttöistä 100 Eco -minikuormaajaa.

Näiden tuotteiden lisäksi tulee osastolla olemaan suuri määrä muidenkin valmistajien tuotteita. Hansa-Machinesin messuvalikoima tulee siis sisältämän kiinnostavia uutuuksia sekä kestäviä ja turvallisia tuttuja tuotteita valikoimastamme. Hansa-Machinesin löytää osastolta A100.

Lue seuraavaksi