Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2017: Uutuudet esillä

Steelwristin osastolla Maxpossa oli laaja kattaus uutuuksia. Keväällä yritys esitteli medialle pitkän listan uusia tuotteita Tukholmassa.

Nyt nämä samat tuotteet oli tuotu Suomen messukansan nähtäväksi. Näitä uutuuksia olivat muun muassa kauhanpyörittäjämalliston yläpäähän asettuva uusi X32, 25–33 tonnin kaivukoneisiin sekä pikaliitinpuolelle OilQuick-yhteensopiva automaattinen OQ-liitin. Muita uutuuksia puomin päähän olivat kaivukonekäyttöiset tärylevyt, yleis- ja Heavy Duty -lajittelukourat sekä kuokka-, luiska- kaapeli- ja ojakauhat. Näitä kaikkia markkinoidaan nyt Steelwristin nimellä. Työlaitteiden hallintaan on nyt tarjolla langaton ToolRec-moduuli, joka helpottaa kauhan tai muun laitteen paikallistamista. ToolRec-moduuliin voidaan myös ohjelmoida asetuksia eri peruskoneiden koneenohjausjärjestelmiä varten. Tiedot siirtyvät työlaitteelta automaattisesti peruskoneeseen, kun laite kytketään paikalleen.


Edellä mainitut uutuudet on esitelty tarkemmin lehdessämme Konepörssi 7/2017. Tässä linkki verkossa tuolloin julkaistuun artikkeliin. Nyt ne olivat siis ensi kertaa esillä Suomessa. Steelwristin osastolla päivysti myös yrityksen uudeksi Suomen maajohtajaksi keväällä nimitetty Juha Riihiviita. Ja tässä lisää Juhan nimityksestä.

 

 

Lue seuraavaksi