Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2017: Uutta pölynsidontaan

Muun muassa purkualan laitteita maahantuova ja myyvä Terra-Team esitteli uuden pölynsidontaan tarkoitetun vesisumuttimen.

Dehaco Tera 60 -vesisumutin

Hollantilainen Dehaco valmistaa erilaisia purku- ja rakennusalan laitteita. Nyt Maxpossa nähtiin Dehaco-malliston uusin Tera 60 -vesisumutin. Veden määrää voidaan säätää käsin 10–100 prosenttiin. Maksimivesimäärä on 4 500 litraa tunnissa. Laite ei ime itse vettä, vaan se tarvitsee taakseen paineveden (0,1–6 baaria). Suuntausta säädetään manuaalisesti (koro/sivu). Kantama on Power boost -käytössä maksimissaan 60 metriä. Mekaaninen kallistus ja oskilloinnin säätö helpottavat käyttöä sekä näin tehostavat sumuttimen toimintaa. Suutinputki pyörii pystyakselin ympäri lähes koko kierroksen (0–335 astetta). Laite on kauko-ohjattavissa. Käyttöjännite on 380 volttia.

 

 

Demto-ruiskupää

Dehaco käyttää vesisumuttimissaan tukkeentumatonta Demto-ruiskupäätä. Siinä ei ole erillisiä suuttimia. Myös Tera 60:ssä on sellainen.

Uusi Tera 60 voidaan helposti sovittaa erilaisille alustoille. Kuvassa laite on sijoitettu trukkipiikeillä siirrettävälle alustalle. Sumuttimen paino ilman alustaa on 514 kiloa.

 

 

 

Lue seuraavaksi