Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2017: Uusi lumilevy pienkuorma-autoihin

Hilltip Oy oli tuonut näytille Snowstriker™ -tuotesarjan uusimman jäsenen, nostolaitteella varustetun SML-auran.

Uusi SML-aura

Kevytrakenteisessa mallisarjassa on tarjolla kolme eri levyistä auraa, 2 600, 2 750 ja 3 000 millimetriä. Vastaavasti painot ovat 380, 395 ja 412 kiloa. Aurat on tarkoitettu pienkuorma-autoihin (yli 7,5-tonnisiin) sekä nostolaitteettomiin kunnallisteknisiin koneisiin. Sähköhydraulisen mallin hallinta tapahtuu kätevästi ohjaamossa olevan minijoystickin avulla. Aurassa on kulutusterät sekä laukaisujouset niissä. Peruskoneelta vaaditaan hydrauliikan ulosotot käyttöä varten.

Frank Mäenpää kädessään Htrack-päätelaite.

Toinen uutuus oli hiekoittimien ja lumiaurojen käytön seurantaan tarkoitettu Hilltip Htrack™ -järjestelmä. Jo noin vuoden testikäytössä ollut järjestelmä lanseerattiin nyt suuremmalle yleisölle. Toistaiseksi järjestelmä toimii vain Hilltipin hiekoittimien ja aurojen kanssa. Frank Mäenpää Hilltipiltä sanoo, että lisäsovellutuksia taajamakoneen toiminnan seurantaan on tulossa lähiaikoina.
Uusi Htrack-järjestelmä kerää kaikki ajot ja työtoiminnot tarkalla aikaleimalla sekä paikkatiedolla.

Hiekoituspäiväkirja syntyy näin automaattisesti. Myös muut raportit, kuten päivittäinen tai kohdekohtainen hiekoitusmateriaalin kulutus, ovat helposti tulostettavissa. Ja kun seurantalaite varustetaan modeemilla, siirtyvät tiedot automaattisesti pilveen eri laitteilla tarkasteltavaksi. Uusi järjestelmä tuo yhden tai useamman työkoneen reaaliaikaisen seurannan nyt myös älypuhelimeen. Yhtä lailla se onnistuu tableteilla sekä tietokoneilla.

Lue seuraavaksi