Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2017: Rototilt-pikakiinnikkeet

”Maxpo-messut olivat loistava tilaisuus esitellä uusia tuotteita, mutta tarjosivat myös mainion mahdollisuuden saada palautetta ja parannusehdotuksia suoraan loppukäyttäjiltä”, kertoi Rototilt Oy:n maajohtaja Jukka Hautala Maxpon päätyttyä.

Rototilt esitteli uudet kaivukoneiden pikakiinnikkeet SecureLock™ -turvalukituksen kera. Tuotteet kiinnostivat Hautalan mukaan messukävijöitä turvallisuuden ja lujan rakenteensa ansiosta. Valmiina olivat jo S60- ja S70 -mallit ja pian myös S80. Hautalan mukaan mallisto laajenee sitä mukaan, kun valmistajilta saadaan mittatietoja.

”Uutuutemme kiinnostivat monia, samoin esittelemämme kourat ja kauhat. Kaikki eivät ehkä vielä tiedä, että pystymme tarjoamaan mittavan tuotekokonaisuuden, joka kattaa kallistuvat kauhanpyörittäjät, ohjausjärjestelmät, pikakiinnikkeet sekä lisälaitteet”, jatkoi Hautala.

”Olemme tehneet viime aikoina monia teknisiä parannuksia tuotteisiin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja saamamme palaute tulee pian näkymään merkittävissä tuoteuutuuksissa.”

Rototilt-pikaliittimissä on valmistajan mukaan nuorrutetusta teräsvalusta valmistettu runko ja leveät tarttumapinnat pitkän käyttöiän takaamiseksi. Lujan lukkokiilarakenteen ansiosta pikaliittimen luvataan olevan täysin välyksettömän ja sen harvat komponentit ovat hyvin suojatut.

Rototilt Group AB:n tavoitteena lähitulevaisuudessa on myydä jo puolet valmistamistaan tuotteista Skandinavian ulkopuolelle. Euroopan suurilla konemarkkinoilla, kuten Saksassa ja Englannissa, kauhanpyörittäjien kysyntä kasvaa nyt tasaiseen tahtiin.

Lue seuraavaksi