Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2017: Punnitustiedot nyt myös mobiililaitteisiin

Tamtronin vuonna 2007 esitelty WNexus-palvelu on jalostunut WNexus 2 -pilvipalveluksi. Sen myötä järjestelmän pilveen keräämät punnitustiedot ovat nyt tarkasteltavissa myös tämän päivän ”pienillä” ja aina mukana kulkevilla mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tablettitietokoneilla.

Punnitustiedot saadaan nyt reaaliaikaisena eri mobiililaitteisiin, kuten Eero Hiltunen tässä näyttää.

Tamtronin Eero Hiltunen esitteli messuilla ohjelmiston toimintaa näissä molemmissa laitteissa. WNexus 2 -punnitustietopalvelun avulla voidaan seurata ja tarkastella kaikkea WNexus-ympäristön eri laitteilta keräämää dataa, kuten pyöräkuormaaja-, dumpperi- ja siltavaaoilta. Yhtä lailla erilaisten materiaalinkäsittelykoneiden, kuten konttilukkien ja -kurottajien sekä muiden satamaympäristön koneiden, keräämää punnitustietoa voidaan nyt seurata helposti etänä. Tämä vaikka maapallon toiselta syrjältä, kunhan mittalaitteet vain ovat WNexus-ohjelmiston piirissä.

WNexus 2 tarjoaa myös mahdollisuuden kaksisuuntaiseen tiedonhallintaan. Kännykällä voidaan nyt lähettää sora-aseman vaakaan suoraan tilaus, joka määrittelee asiakkaan kyytiin lastattavan soran määrän sekä laadun. Vastaavasti tarkat toteutuneet tiedot siirtyvät takaisin kännykällä nähtäväksi, sekä myös laskutuksen käytettäväksi. Pilvipalvelun kautta voidaan myös hallita kaikkien järjestelmään liitettyjen vaakojen asiakas-, ajoneuvo- ja materiaalitietoja. WNexus 2 on selainpohjainen ohjelmisto eli se toimii kaikissa tämän päivän älykännyköissä. Erillistä sovellutusta (appsia) ei siis tarvitse ladata puhelimeensa.

WNexus-palvelun nykyiset käyttäjät pystyvät käyttämään uudistunutta WNexus 2 -pilvipalvelua ilman erillisiä muutoksia tai asetuksia. Toiminto tuli käyttöön viime keväänä. WNexus 2 toimii 24/7-periaatteella eli punnitustietoja voidaan tarkkailla aina.

 

Lue seuraavaksi