Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2017: Kourasta soraleuat

Vilppulassa pääpaikkaansa pitävän Koneosapalvelun osastolla olivat esillä uutuusleuat, alakuvassa mustat osat. Irto-osien avulla saadaan Vahvan C-sarjan koura muutettua soraleuoilla varustetuksi kahmariksi. Irtoleukoja on saatavana eri leveydellä useimpiin C-sarjan malleihin.

Vahva C26 -koura uusilla soraleuoilla.

”Kiinnitys tapahtuu helposti pulttiliitoksella, ja asennus/irrotus vie aikaa noin viisi minuuttia”, lupaavat Koneosapalvelun miehet. Kuvan C26-kouraan liitettyjen leukojen myötä syntyvän kauhan tilavuus on 270 litraa ja leveys 770 millimetriä. Sivulevyn ainevahvuus on kahdeksan millimetriä ja kaarilevyn kuusi. Huulilevyn paksuus on kymmenen millimetriä. Leukojen paino on yhteensä 150 kiloa. Saatavana on myös vahvistettuja versioita tarpeen mukaan.

Irtoleukojen avulla voidaan puukoura muuttaa helposti mullan, sepelin tai hakkeen käsittelyyn sopivaksi kauhaksi. Käyttäjäkuntaa ovat muun muassa kaupunkien ja kuntien tekniset osastot. Vahva C26:een sopivia soraleukoja myytiin messuilla tarjoushintaan 1 008 euroa (alv 0%). Koneosapalvelulla on toimipisteet myös Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

 

 

Lue seuraavaksi