Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2013: Kobelco palasi Suomeen

Siniset Kobelcot tekivät Maxpossa paluun markkinoille. Kobelco Construction Machinery Co., Ltd ja CNH (Case New Holland) päättivät yhteistyönsä viime vuoden lopulla ja sen jälkeen keltaiset New Holland Kobelcot ovat vaihtuneet tutuiksi sinivihreiksi Kobelcoiksi.

Konekesko sai korkea-arvoisia vieraita todistamaan Kobelcon ensimmäistä julkista esiintymistä Suomessa sitten 2000-luvun alun. Toimitusjohtaja Aatos Kivelä (2. vas.) ja rakennus- ja materiaalinkäsittelykoneiden johtaja Riku Rahikka (oik.) pitivät seuraa Kobelco Construction Machinery Co., Ltd:n ulkomaanviennistä vastaavalle myynti- ja markkinointijohtajalle Masayuki Ennyulle sekä Euroopan toiminnoista vastaavalle johtajalle Makoto Katolle (vas.).

Riku Rahikka kertoi Maxpossa, että Kobelco oli vuosituhannen vaihteessa useana vuonna markkinajohtaja Suomessa, joten suomalainen urakoitsijakunta muistaa merkin hyvin. Ja liikkeellelähtö on ollut lupaava. Maxpossa olleesta neljästä lyhytperäisestä koneesta kolme oli jo myyty asiakkaille.

”Tämä vaikuttaa oikein hyvältä ja Kobelcon paluulla on Konekeskolle suuri merkitys. Tilauskirjassa on merkintöjä jatkoonkin, joten suhtaudumme luottavaisin mielin tulevaisuuteen”, tiivisti Rahikka.

Lue seuraavaksi