Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2013: Kävijät tyytyväisiä

Suomen Messujen tekemän kyselyn mukaan Maxpo 2013 onnistui erittäin hyvin ja kävijöistä 94 prosenttia oli tyytyväisiä tapahtumaan. Näytteilleasettajille tapahtuma toi runsaasti laadukkaita kontakteja. Kolmen päivän aikana Maxpossa vieraili yhteensä 14 835 alan ammattilaista, alalle tärkeitä opiskelijoita oli heistä 1123.

TNS Gallupin kävijätutkimuksen mukaan Maxpoon tultiin tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin (89 %), päivittämään tietoja alan kehityksestä (84 %),  tapaamaan kumppaneita (66 %) ja tekemään kauppaa (37 %).

Kävijätyytyväisyys (94 %) on korkea, joten  kävijät löysivät etsimänsä. Vahvasti valtakunnallisen tapahtuman  kävijöistä  31 prosenttia tuli Uudeltamaalta, 23 prosenttia muualta Etelä-Suomesta ja 22 prosenttia Länsi-Suomesta. Pääkaupunkiseudulta Hyvinkäälle suuntasi 12 prosenttia kävijöistä.  Seuraaville Maxpo-messuille ilmoitti tulevansa varmasti tai todennäköisesti 86 prosenttia kävijöistä. Nyt kolmatta kertaa Hyvinkään lentokentällä järjestetyn Maxpon kävijöistä  51 prosenttia oli sellaisia, jotka olivat käyneet Maxpossa myös kaksi vuotta sitten. Vastaava luku oli kaksi vuotta sitten 41 prosenttia.

Seuraava Maxpo järjestetään 10.-12.9.2015 samassa paikassa eli Hyvinkään lentokentällä.

Lue seuraavaksi