Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2013 Hyvinkäällä 5.-7. syyskuuta

Maxpo 2013

Maxpo 2013 on maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurnäyttely ja se järjestetään 5.-7. syyskuuta Hyvinkään lentokentällä. Tänä vuonna uutuuksien ohella näyttelyssä on entistä enemmän työnäytöksiä ja myös yleisö pääsee kokeilemaan osaa koneista.

Nyt käytössä on viimekertaista suurempi näyttelyalue ja uusia näytteilleasettajia on ilmoittautunut paljon. Suomen messuilta kerrotaan, että esimerkiksi alan koneiden lisälaitteista ja työn tekemistä tukevin palveluita on entistä kattavampi tarjonta.

Avajaispäivänä on 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille maarakennusalan tieto- ja taitokilpailu, jonka pääpalkinto on matka Italian Veronaan SamoTer-maarakennustapahtumaan. Kilpailussa kierretään neljä messuosastoa, joilla on tehtäviä tai kysymyksiä. Alaikäisetkin voivat osallistua kilpailuun ja heille palkintoina on lippuja MP-moottoripyörämessuille.

Hyvinkään lentokentän osoite on Lentokentäntie 50, 05820 Hyvinkää. Sisäänkäynti Maxpo-messualueelle tapahtuu Pohjoisen kehätien kautta. Pysäköinti on maksuton.

Konepörssi 8/2013 sisältää Maxpon virallisen messuoppaan.

Liitteenä Maxpo 2013 virallinen messuopas täydellisenä ja kevyenä pdf-versiona

JK

Lue seuraavaksi