Uutiset

Työkoneet

Maxpo 11 oli menestys

TNS Gallupin näyttelyssä tekemään kävijätutkimukseen vastanneista kävijöistä 93 prosenttia oli tyytyväisiä tapahtuman antiin. Jopa 35 prosenttia vastanneista oli sopinut jatkoneuvotteluista yritysten kanssa.

Itseäni hymyilytti parkkipaikkojen sisäänajotie. Perunapeltoa epätasaisuudessaan muistuttava kinttupolku oli jäänyt tasaamatta. Koneista ei ainakaan luulisi olleen alueella pulaa. Tarina suutarin lapsista ilman kenkiä tuli mieleen.

Kolmipäiväiseen tapahtumaan osallistui 146 näytteilleasettajayritystä ja näyttely keräsi paikalle lähes 14.000 kävijää. Opiskelijapäivänä eli perjantaina 8.9. yli tuhat opiskelijaa tutustui alan yritysten tarjontaan.

Ennätyksellisen laajassa näyttelyssä oli esillä runsaasti uutuustuotteita ja -laitteita. Myös kauppaa tehtiin, kuten tämän Konepörssin Maxpo -raportistakin voi havaita. Kättä paiskattiin konekaupan sinetiksi innolla. Esimerkiksi Dae-Tek Oy:n toimitusjohtaja, Maxpon näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Markku Lappalainen oli tyytyväinen.

”Puitteet Hyvinkään lentokentällä olivat monelle jo edelliskerralta tutut ja niitä osattiinkin hyvin hyödyntää. Tunnelmat alalla näyttävät olevan varovaisen positiiviset. Me saimme runsaasti hyviä kontakteja, ja myyntimiehemme ovat kiireisiä tarjousten laatimisessa seuraavien viikkojen ajan”, summaa Lappalainen.

Maxpo järjestettiin nyt jo 14. kerran. Näyttelyn järjesti Suomen Messut toimeksiantajanaan Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry. Myös seuraava Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä, ajankohta on 5.-7.9. 2013. Seuraavassa Konepörssin toimituksen kokoamaa messuraporttia.

Lue seuraavaksi