Uutiset

Työkoneet

Matekon ”Kick-off” käynnisti vuoden 2019

Uusi tela-alustainen JCB 210 XLC -kaivukone ja niin ikään uusi JCB 457 -pyöräkuormaaja ottivat Pirkkalassa kutsuvieraat ensimmäisinä vastaan. 

”JCB-tuotteet, Matekon palvelut sekä CE Rentalin konevuokraustoiminnot innostivat lukuisiin keskusteluihin”, kertovat konemyynnin Veijo Repo ja Jani Huotila (oik.). ”Uskomme, että tapahtu­malla on myönteinen vaikutus alkuvuoden kaupankäyntiin”.

Mateko oy järjesti Pirkkalan toimipisteessään tapahtuman, jonka ideana oli saada pieni irtiotto työstä heti näin vuoden aluksi. Kutsuvieraita oli saapunut paikalle runsaasti. Illan aikana tarjottiin syötävää ja virvokkeita sekä tietoa tuotteista ja erilaisista palveluista. Rentoa meininkiä ja mukavaa yhdessäoloa riitti koko illaksi live-musiikin säestyksellä. Illan aikana vaihdettiin kuulumisia ja runsaasti mielipiteitä. Vieraita oli saapunut Pirkanmaan lisäksi Länsi-Suomesta, osa oli tullut linja-autokyydillä.

”Tapahtuman suosio yllätti meidät positiivisesti. Yleensä alkuvuodesta on haasteellista saada esimerkiksi lumikonemiehiä mihinkään, mutta nyt sään salliessa ja päivän osuessa kohdilleen, olimme iloisesti yllättyneitä Kick-off-tapahtuman suosiosta. JCB-konemallistokin on uudistunut lähiaikoina ja uudistuu koko ajan. Sekin on omiaan lisäämään kiinnostusta, ja tämä on meidän tapamme pitää huolta asiakkaista”, kertoo JCB-tuotepäällikkö Kari Halmela, joka onnistui juontajana ja kuuluttajana erinomaisesti. 

Tarjoilun päätteeksi nautittiin teemaan sopivaa kastettavaa (JCB-kakku keskellä) kahvin ja teen kera. Kunniamaininnan ansaitsee tarjoilun järjestäjä, joka sai runsaasti kehuja kaikilta paikalla olleilta.

Mateko oy:n varatoimitusjohtaja Kimmo Saartoala sekä Danske Finance oy:n rahoituspäällikkö Ria Masalin-Burgess seurasivat tarkasti tapahtumien etenemistä. Matekon Pirkkalan toimipisteen henkilökunnan jäsenet pääsivät vuorollaan lauteille esiteltäväksi.

Kaikki sujui käsikirjoituksen mukaan, vieraat viihtyivät tapahtumassa loppumetreille asti ja kaikilla oli hauskaa.  Matekon ja CE Rentalin panostukset jatkuvat voimakkaina ja seuraavakin askel on otettu: ”Olemme uudistaneet myös verkkosivumme ja uusi vuokraushinnastokin ilmestyi äskettäin, kannattaa tutustua”, toteaa varatoimitusjohtaja Kimmo Saartoala ja kiittää kaikkia paikalle saapuneita. (JM)

Velipekka ”Veepee” Saarinen jakoi varaosa- ja huoltopuolen informaatiota illan mittaan tiiviisti. ”Ehdittiin siinä kyllä muistakin asioista puhua”, kertoi Matekon varaosaguru ja hymyilee tuttuun, positiiviseen tyyliinsä.

Lue seuraavaksi