Uutiset

Työkoneet

Mateko aloitti Turussa

JCB-maarakennuskoneistaan Suomessa parhaiten tunnettu Mateko Oy on avannut konttorin Lietoon, osoitteeseen Vakiotie 15. Elikä Mateko palaa omalla myyntikonttorillaan Varsinais-Suomeen muutamien vuosien tauon jälkeen. Alueen konemyyjänä aloittaneen Mika Laihon mukaan on tärkeää, että paikallisia asiakkaita palvellaan lähellä.

Mika Laiho tähyää jo tuleviin konekauppoihin ja toivottaa kaikki tervetulleiksi juttusille Lietoon.

Maskulaisella Laiholla on 25 vuoden kokemus autokaupasta. Mies on tehnyt pitkä uran muun muassa Vehossa hyötyajoneuvojen myyjänä. 

”Minulla on raskaskoneasentajan koulutus, joten koneiden tekniikan ymmärtäminen on sen ansiosta helpompaa. Paljon tässä alussa on opettelemista sekä tuotteiden että asiakkaiden suhteen”, tiivistää Laiho.

Varsin lähellä uutta Matekon myyntikonttoria sijaitseva Tekmep Oy jatkaa tuttuun tapaan JCB-kaluston sopimushuoltajana Turun talousalueella.

Tänään 15.2. JCB-konekiertue pysähtyi juuri Liedon toimipisteeseen ja seuraavilla paikkakunnilla voi vielä käydä tutustumassa ja koeajamassa seuraavia koneita: pyöräkuormaajat JCB 409 ja JCB 413K Snowek-työlaitteilla. Lisäksi voi tutustua pyöräalustaiseen JCB Hydradig HD110W -kaivukoneeseen.

Kiertue pysähtyy vielä näillä paikkakunnilla:

20.2. Pirkkala, Turkkirata 31

22.2. Seinäjoki, Laturitie 13

1.3-3.3. Oulu, Moreenitie 15

6.3. Mikkeli, Temmikuja 4

8.3. Hamina, Mäkelänkankaantie 16

Lue seuraavaksi