Uutiset

Työkoneet

Massey Ferguson palkittiin

AGCO:n maailmanlaajuinen tuotemerkki Massey Ferguson ilmoittaa, että sen suoraviivainen ja luotettava MF 5S -sarja on saanut arvostetun Red Dot -palkinnon, Product Design 2022.

Kansainvälinen raati, joka koostuu ammattilaisista eri puolilta maailmaa, arvioi MF 5S:n suunnittelun laadun ja innovaatiotason perusteella. Nyt saatu tunnustus seuraa MF 8S:ää, joka sai saman arvostetun palkinnon vuonna 2021.

”Red Dot” on palkinto, joka tunnustaa korkean design-laadun. Voittajana selviytyminen näin vahvasta osallistujajoukosta on osoitus tuotteen poikkeuksellisesta laadusta”, sanoivat palkinnon myöntäneet tuomarit.

”Meillä on kunnia vastaanottaa tämä Red Dot -palkinto”, sanoo Thierry Lhotte, Massey Fergusonin Euroopan ja Lähi-idän varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

”Julkaisustaan lähtien MF 5S -sarja on nopeasti ansainnut maineen luokkansa parhaana meijeri- ja karjataloustraktorina. MF 5S on suunniteltu ja valmistettu käsittelemään monenlaisia tehtäviä helposti ja mukavasti.”

”Tämä palkinto selkeästi näyttää 5S-sarjan erinomaisen suunnittelun. Jyrkkänokkainen konepelti tarjoaa erinomaisen näkyvyyden. Suoraviivaisen ja luotettavan toiminnan lisäksi 5S-perhe tarjoaa alansa johtavan, neljän metrin kääntösäteen ja monia muita käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka takaavat monipuolisuuden”, kehaisee Lhotte.

”MF 5S on todellakin ”syntynyt maatilalle”. Se on arvokas seuraaja ikoniselle jyrkkänokkaiselle traktoriperheelle, esimerkkinä vuodelta 1993 peräisin oleva kuuluisa MF 3000. Arvostetun Red Dot Award -palkinnon voittaminen näyttää, kuinka Massey Ferguson asettaa korkean standardin tässä tärkeässä segmentissä”, jatkaa Jérôme Aubrion, markkinointijohtaja Massey Ferguson, Eurooppa ja Lähi-Itä.

”MF 5S- sarja yhdistää kompaktit mitat sekä erinomaisen suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden peltoviljelyssä. Nämä traktorit ovat todellisia monikäyttöisiä työhevosia. Valikoima tarjoaa oikean tehon ja tekniset tiedot kaikkiin olosuhteisiin. Nämä modernit traktorit tarjoavat myös suoraviivaista käyttöä ja parannettuja ominaisuuksia alhaisilla omistamiskustannuksilla”, päättää Aubrion.

Viisi mallia

MF 5S -sarja sisältää viisi mallia, tehoskaalana 105-145 hevosvoimaa. Kaikissa malleissa on Exclusive-, Efficient-, Panoramic- tai Essential-määritykset, jotka tarjoavat valikoiman suorituskykyä parantavia ominaisuuksia kaikentyyppisiin tiloihin ja sovelluksiin. Voimaa kaikille tarjoaa uusin AGCO Power 4. Se on 4-litrainen, nelisylinterinen moottori, joka täyttää viimeisimmät Stage V -päästömääräykset All in One SCR -tekniikalla. Se on suunniteltu kestämään koko traktorin käyttöiän.Lue seuraavaksi