Uutiset

Työkoneet

Masiinamessut 2011 laajenee turpeeseen

–Turve on merkittävä toimiala koko Suomessa. Haluamme tarjota Masiinamessuilla ajankohtaisesta aiheesta asiallista keskustelua, kertoo masiinajohtaja Kyösti Kangas.
Vastuullinen turvetuotanto näkyy messuilla koko laajuudessaan.

–Käsittelemme aihetta suon muuttamisesta turvetuotantoon suunnitteluineen ja tarvittavine lupineen aina turpeen nostoon ja siihen tarvittaviin laitteisiin ja koneisiin asti. Esittelemme myös turpeen nostoa työnäytösalueellamme. Lisäksi messuilla on mukana turpeesta valmistettuja tuotteita.

Uutuuskoneet koko perheelle

Masiinamessuilla ovat luonnollisesti mukana myös tutut teemat energia, kiinteistönhuolto, kuljetus, maa­rakennus, maatalous sekä metsä, piha ja puutarha.

–Masiinamessuilla näet kaikki uutuudet järeistä ammattikoneista puutarhakoneisiin ja viherrakentamisen vinkkeihin. Sekä isoja investointeja vaativalle toimialalle tärkeää rahoitus- ja vakuutustietoa.

Messuvieraille on luvassa myös helikopterilennätystä, kaivukone­kokeilua, maanrakennuskoneenkuljettajien SM-kisat sekä mahtavaa masiinatunnelmaa.

–Supersuosittu lasten IKH Grand Prix -potkutraktorikisa jatkuu ensi kesän Masiinamessuilla entistä laajempana, lupaa masiinajohtaja Kyösti Kangas.

Näyttelypaikat myynnissä

Masiinamessujen näyttelypaikkojen myynti on alkanut. Viime messuilla tehdyn tutkimuksen mukaan sekä messuvieraat että näytteilleasettajat olivat erityisen tyytyväisiä messujen kaupalliseen antiin.

–Masiinamessuille tullaan paitsi tutustumaan koneisiin ja tuotteisiin myös tekemään hankintoja. Kun koko tarjonta on esillä samassa paikassa, on ostopäätöskin helppo tehdä, kuvailee Kyösti Kangas.

Lisätietoja messuista löytyy osoitteesta www.masiinamessut.fi
sekä masiinajohtajalta, puh. 0400 127 129.

Lue seuraavaksi