Uutiset

Työkoneet

Mapon laajenee Pohjoismaihin

Draugiem Group -konserni on ostanut Mapon Finland Oy:n. Yrityksen työntekijät siirtyvät ostajalle vanhoina työntekijöinä yrityskaupan myötä. Mapon Finland Oy pysyy omana yhtiönään, kaikki toiminnot pysyvät ennallaan ja yrityskaupan myötä Suomen kasvuun panostetaan entistä enemmän.

”Mapon on kasvanut kansainväliseksi toimijaksi, ja yrityskaupan myötä pystymme paremmin panostamaan kasvuun Pohjoismaissa. Päämääränä on saavuttaa alueella markkinajohtajuus.”

Maponilla on yhtiöt Latviassa, Virossa, Suomessa, Espanjassa ja USA:ssa.
Maponilla on toimintaa yli 40 maassa ja yli 6000 yritysasiakasta.

Mapon Finland Oy:n myyjinä ovat Jani Asunmaa ja Toni Pulliainen. Molemmat jatkavat yhtiön palveluksessa ja ostajayhtiön osakkaina. Kauppahintaa ei julkaista.

”Olemme tehneet Maponista muutamassa vuodessa Suomen tunnetuimman paikannusbrändin. Kasvumme on ollut kannattavaa ja liikevaihto on kasvanut lähes 100% vuosittain. Kaikki tämä on tehty asiakkaiden kanssa yhdessä, erinomaisella asiakaspalvelulla ja intohimolla. Palvelulle on kysyntää ja yrityskauppa antaa mahdollisuuden entistä nopeammalle kasvulle. Tulemme panostamaan Suomen ja Pohjoismaiden kasvuun seuraavat vuodet”, toteaa Jani Asunmaa

”Yrityskauppa on myös omistajille tilipäivä. Uskomattoman hienoa saada taloudellinen korvaus pitkästä työstä”, tuumaa Jani Asunmaa.

”Paikannustoimialan kasvunäkymät Suomessa, Pohjoismaissa ja maailmalla ovat hyvät. Olemme saaneet erinomaisen markkina-aseman jokaisella mantereella ja tulemme panostamaan kasvuun, volyymiin ja palveluun”, lisää Jani Asunmaa. 

Mapon on yksi kalustonhallinnan ja työaikaseurannan edelläkävijä.
Tehokas ja yksinkertainen tapa ajoneuvojen, koneiden, ajopäiväkirjojen, työajan ja tehtävien hallintaan. Tee elämästä helppoa, läpinäkyvää ja kustannustehokasta.

Lue seuraavaksi