Uutiset

Kuljetuskalusto

Mansessa on möristy jo vuodesta 2002

Mansen Mörinät järjestetään nyt syyskuussa 19:nen kerran. Ensimmäisen kerran Mansessa möristiin vuonna 2002. Vuosien mittaan Mansen Mörinät on saavuttanut asemansa raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten yhtenä ykköstapahtumana, jolloin Pirkanmaalle suuntaa iso joukko ammattilaisia tutustumaan alan johtavien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Ensimmäisen kerran Mansen Mörinät pidettiin vuonna 2002. Silloin 11 ennakkoluulotonta konealan yritystä yhdistivät voimansa ja järjestivät tapahtuman. Silloisesta Konepörssin mainoksesta (kuva alla) huomaa kuinka paljon alalla on tapahtunut vuosien mittaan. Suurinta osaa silloisista järjestäjistä ei enää löydy ja osa konemerkeistäkin on poistunut kartalta. Kaikesta huolimatta alan kauppiaiden yhdessä tekeminen ison, kaupallisen tapahtuman eteen on säilynyt.

Tampereen, Lempäälän, Nokian ja Pirkkalan ympäristössä järjestettävä Mansen Mörinät kerää vuosittain arviolta yli 15 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle.

Varsinaisia järjestäjäyrityksiä tapahtumassa on nyt ennätysmäärä, eli kaikkiaan 59. Erilaisten yhteistyökumppanien määrä on ollut jatkuvassa kasvussa ja Mörinöille odotetaan mukaan kaikkiaan yli 250 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Tapahtumaan kannattaa varata riittävästi aikaa. Monet kävijät ovat viime vuosina havahtuneet kasvaneeseen tarjontaan ja siihen tutustumiseen varatun ajan vähyyteen. Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä. Useat kiertävät tapahtumassa molempina kahtena tapahtumapäivänä.

Ensi vuonna Mansen Mörinät siirtyvät järjestettäväksi alkuperäiseen ajankohtaan kevättalvelle.

Lisätietoa tapahtumasta löydät tämän lehden mukana jaetusta tapahtumaoppaasta ja tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi. Seuraa myös tapahtuman ja Konepörssin sosiaalisen median päivityksiä tapahtumaviikolla.

Viimeisimmät järjestäjätiedot ja bussikyytien reitit ja pysäkit kannattaa tarkistaa verkkosivuiltamme.

Tervetuloa Manseen mörisemään!

Lue seuraavaksi