Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinöiden satoa – osa 5

Konepörssin toimitus kiersi Mansen Mörinöillä kahden päivän ajan.

Artikkelikuva: Rentin Markus Lehtimäki kertoi Mörinöillä, että Casen E-sarjalaisten kauppa on käynyt hyvin. Viime vuoden Maxpossa nähtiin ihkaensimmäinen E-sarjalainen, nimittäin 30 tonnin CX300E. Kuten kuvasta näkyy, sittemmin perhe on laajentunut jo pienempiinkin malleihin.Hankkija Oy

Hankkija Tampereen konemyyjä Henri Jussila esitteli Mansen Mörinöillä Claas-pyöräkuormaajia. Esillä oli myös uutuusmalli Claas Torion 535, jonka työpaino on viisi tonnia, nostokyky 3,5 tonnia ja ajonopeus 30 kilometriä tunnissa. Hankkijan konemyyntipäällikkö Esa Matikainen Tampereelta kertoi Claas-pyöräkuormaajamalliston kiinnostaneen asiakkaita hyvin ja kauppoja on tehty Pirkanmaan alueelle jo useita.  Rentti

Rentti Tracwest Oy:n Juha Leivo toteaa konekaupan käyneen keväällä hyvin ja yrityksellä olikin Mansen Mörinöillä esillä paljon myytyjä koneita.

Case 621G XT- ja Case 721G XT -pyöräkuormaajat luovutettiin pitkän linjan Case-asiakkaalle J.Rekola Oy:lle Lahteen.

Case CX 210E -kaivukone Konepalvelu Pärhälle Orimattilaan. Honka Trading Oy

Honka Trading Oy:n edustamat konemerkit Takeuchi ja Hidromek löytyivät Valimotieltä Pirkkalasta. Koeajettavana olivat lyhytperäinen pyöräalustainen Hidromek 150WR 18 tonnin painoluokassa ja lyhytperäinen tela-alustainen Takeuchi TB335R 3,5 tonnin painoluokassa. 

Scanpiha Oy:n Pauli Juhola (kuvassa vas.) ja Edvard Hepolampi (kuvassa kesk.) ottivat ”tyypit” hankkimastaan Takeuchi TB257FR -kaivukoneesta. Kaupat koneesta tehtiin Honka Trading Oy:n Jouko Pihlajan kanssa jo muutama kuukausi sitten ja nyt kone on valmis keväällä alkaviin urakkakohteisiin. Takeuchi on LVIS- ja kunnallistekniikkaurakointia tekevän yrityksen ensimmäinen kaivukone.

”Nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme urakat kokonaispalveluna”, toteavat Juhola ja Hepolampi. Lue seuraavaksi