Uutiset

Kuljetuskalusto

Mansen Mörinät syyskuussa 2022

Mansen Mörinät on päätetty järjestää seuraavan kerran 23.-24.9.2022. Tänä vuonna tapahtumaa ei pystytä järjestämään voimassa olevien tapahtumarajoitusten mukaisesti ja riittävän turvallisesti.

Ensi vuoden tapahtuman ajankohta on valittu tarkoin harkiten. Koska keväällä on useampi muu iso alan tapahtuma, päätettiin välttää turhaa päällekkäisyyttä ja siirtää Mansen Mörinät syksyyn. Syyskuun loppupuolella ei ole päällekkäisiä alan tapahtumia, maatalouden työt ovat isommin tehty ja ilmat ovat vielä suotuisat.

Kaikki tämä mahdollistaa järjestää Mansen Mörinät perinteisellä tavalla Suomen laajimpana alan tapahtumana vuonna 2022. Vuonna 2023 Mansen Mörinät siirtyvät järjestettäväksi takaisin keväälle huhtikuulle.

Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä Mansen Mörinät sijoittuu Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristöön. Varsinaisia järjestäjiä tapahtumassa oli vuonna 2019 yli 50 ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen. Kävijöitä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 15 000.

Mansen Mörinät 2022 on Suomen suurin konepäivä-tapahtuma. Tapahtuman organisoinnista vastaa Konepörssi-lehti.

Lue seuraavaksi