Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinät 2017: Video Suomen Rakennuskone Oy

Konepörssi tuo nettisivuilleen myös muutamia videoita Mansen Mörinöiltä. Ensimmäinen on kuvattu Suomen Rakennuskone Oy:n tiloissa osoitteessa Metallitie 6 Pirkkala. Video on kuvattu aloituspäivän aamuna, joten ihmisiä on vielä liikkeellä sangen vähän. Päivän mittaan määrä lisääntyi merkittävästi. Silmiin pistävää oli, että pihamaalla oli runsaasti

Veljekset Mäkitalon uusi Komatsu WA600-8.

myytyjä koneita. 

”Suomen Rakennuskoneen kristallipallo näyttää maarakennuskoneiden kysynnän tasaantumista, mutta kehitys jatkunee kuitenkin suotuisana. Pihamaalla on kaikkiaan 67 uutta Komatsu-, Dieci- ja Hamm -konetta. Ja 22 niistä on myytyjä. Suurin asiakkaalle (Veljekset Mäkitalo Oy) luovutettava kone meillä on 60 tonnin painoinen Komatsu WA600-8 (396 kW/23 l), jonka kauhan tilavuus on seitsemän kuutiometriä. Koneelle luvataan jopa 13 prosenttia pienempää polttoainekulutusta vanhaan 6-sarjalaiseen verrattuna”, kertoo Kari Kokkonen.

”Alhaiset korot ja rahan saannin suhteellinen helppous tukevat jatkossakin konekaupan menestystä. Liittämällä rahoituksiin myös Suomen Rakennuskone Oy:n tarjoamat huollot, urakoitsija saa kuukausittain tasaisen maksuliikenteen, jonka pohjalta tulevaisuuden suunnittelu helpottuu”, jatkaa Kokkonen.

Suomen Rakennuskoneen oma huolto laajenee kuluvan vuoden aikana pääkaupunkiseudulle.  Toukokuussa Espooseen avautuu uusi palvelupiste. Osoitteessa Minttupelto 7 sijaitsevat konemyynnin lisäksi varaosamyymälä ja huoltohalli. Uudet tilat toimivat myös liikkuvien huoltoautojen tukikohtana. Maan kattava sopimushuoltoverkosto jatkaa SRO:n mukaan Komatsu-koneiden toiminnan turvaamista.

Lue seuraavaksi