Uutiset

Työkoneet

Manitou-kurottajia Rentalle

Konevuokraamo Renta Oy ja nosto- ja vuokraamolaitteiden maahantuoja MN-Lifttek oy ovat tehneet sopimuksen Manitou-kurottajien toimituksista. Sopimuksen myötä Rentan tarjonta laajenee pieniin, keskikokoisiin ja suuriin jäykkärunkoisiin kurottajiin.

Vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava Renta oy jatkaa vahvaa kasvuaan. Yritys on osa kansainvälistä Renta-konsernia, joka toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Renta hakee alueellisen laajentumisen lisäksi kasvua myös uusista tuotteista ja palveluista. Suomen konetarjontaa tulevat joulukuusta alkaen täydentämään Manitoun jäykkärunkoiset kurottajat.

”Sopimuksen myötä vahvistamme asemaamme kokonaisratkaisuiden tarjoajana. Kurottajille on jatkuvasti kysyntää ympäri Suomen ja haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin” kertoo Rentan hankintapäällikkö Jukka-Pekka Heikkinen.

MN-Lifttek oy on toiminut Manitou-tuotteiden maahantuojana vuodesta 2012. 90-luvun puolivälissä perustettu yritys erikoistui nostolaitteiden huolto- ja varaosatoimintaan, jonka vahvalle perustalle oli myöhemmin luontevaa lisätä konemyynti.

Renta oy:n Pekka Voitto (vas.), Manitou Nordics SIA:n Toms Saulitis, MN-Lifttek oy:n Seppo Turunen ja Renta Group oy:n Jukka-Pekka Heikkinen kättelemässä yhteistyön merkiksi

”Sopimus Rentan kanssa vahvistaa Manitou-kurottajien markkinajohtajuutta Suomessa entisestään” toteaa Lifttekin myyntijohtaja Seppo Turunen.

Nyt solmittu sopimus on jatkoa yritysten jo olemassa olevalle keskinäiselle yhteistyölle. Rentalla on kalustossaan Lifttekin edustamia tuotteita, muun muassa Gedan henkilö- ja tavarahissejä sekä vinssejä, Generacin valomastoja ja generaattoreita sekä Manitoun henkilönostimia.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Lifttekiltä saamaamme palveluun ja heidän edustamiensa tuotteiden laatuun. Kun Manitou-henkilönostimistakin on kentältä tullut positiivista palautetta, oli luontevaa laajentaa yhteistyötä Lifttekin kanssa” jatkaa Heikkinen.

Renta Group oy on Suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö. Renta toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yli 450 työntekijän voimin 58 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Vuokraamoverkoston lisäksi yhtiö on merkittävä teline- ja sääsuojauspalvelujen toimittaja.

MN-Lifttek oy on nosto- ja vuokraamolaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka edustaa alansa johtavia merkkejä. Valikoimaan kuuluvat Manitoun kurottajat, henkilönostimet sekä varastotekniikan koneet, Generacin valomastot, generaattorit, pumput, pölynsidontatykit, pesualtaat ja työkalulaatikot sekä Gedan hissit, vinssit ja roskakuilut.

Lue seuraavaksi