Uutiset

Työkoneet

Maksuaikaa huoltoihin ja korjauksiin

Rotator Oy:n talousjohtaja Tommi Latva kertoi Maxpossa uudesta rahoituspalvelusta (Rotator After Sales), joka tarjoaa joustoa jälkimarkkinoinnin palveluiden kustannusten kattamiseen.

”Odottamattomia huolto- korjaus ja varaosatarpeita tulee väistämättä välillä eteen. Talvella hiljaiseen aikaan kassavirta voi olla pieni, mutta remontin tarve suuri. Tällaiseen saumaan iskee uusi Rotator After Sales -palvelumme. Rahoitus ei vaadi vakuutta eikä käsirahaa ja takaisinmaksuaika voi olla 1-5 vuotta luottosumman ollessa 1 000 – 20 000 euroa”, aloitti Tommi Latva.

Rotator tuo markkinoille uuden rahoituspalvelun yhdessä OP Yrityspankin kanssa. Siitä Maxpossa olivat kertomassa valkotakkiset OP:n miehet vasemmalta: myyntijohtaja Toni Halme, rahoitusjohtaja Jouni Järvinen sekä rahoituspäällikkö Santeri Rautio. Rotatorin talousjohtaja Tommi Latva kertoi, että Rotator After Sales antaa joustoa odottamattomiinkiin konerikkoihin.

”Meille Rotatorilla on tärkeää, että asiakas saa rahoituksen joustavasti ilman ylimääräistä byrokratiaa. Meidän koko maan kattava huoltoverkostomme varmistaa nopean ja vaivattoman toiminnan, jolloin asiakas välttyy turhilta seisonta-ajoilta työmailla”, jatkoi Latva.

”Rahoitustarjouksen pyytäminen on helppoa. Asiakkaan pitää huolto-, korjaus-, tai varaosapalveluiden tiimoilta yhteyttä ottaessaan mainita, että haluaa hoitaa hankinnan kustannukset meidän rahoituspalvelumme kautta. Me hoidamme sitten prosessin yhdessä kumppanimme OP Yrityspankin kanssa.”

”Rotator tarjoaa myös kattavat konekaupan leasing- ja osamaksurahoitusvaihtoehdot konekauppoihin, niin uusiin kuin käytettyihin”, muistutti Latva lopuksi.

Rotator on aloittanut Pirkanmaalla kokeilun, missä asiakkaalla on mahdollisuus tilata koneelleen määräaikaishuolto normaalien korjaamoaikojen ulkopuolelle, vaikkapa öiseen ajankohtaan. Huolloilla on sama hinta niin päivällä kuin yöllä. Jonkin aikaa saatavilla on ollut myös etähallintajärjestelmä ConSiten kautta tarkkailtava Oil Sensor-järjestelmä, joka analysoi öljyä ja hälyttää poikkeavissa tilanteissa.

Maxpossa Rotator juhli jo 40 vuotta kestänyttä yhteistä taivalta henkilönostinvalmistajien, kotimaisen Dinoliftin ja amerikkalaisen JLG:n kanssa. Molemmat merkit olivatkin näyttävästi esillä laajalla osastolla. Lue myös: Rotator, Dinlolift ja JLG – 40 vuotta yhteistä matkaa.

 

Lue seuraavaksi