Uutiset

Työkoneet

Mainos – Hae lainaa järkevästi – verkosta

Pienyrittäjälle tai tavalliselle kuluttajalle voi tulla eteen tilanteita joissa lainanotto on välttämätöntä. Oman pankkisi tulisi olla ensisijainen rahoittajasi, mutta voit hakea myös nettilainaa järkevästi, mikäli osaat tunnistaa yleisimmät riskit.

Nykyaikaiset lainamarkkinat tekevät lainanotosta vaivatonta: voit hakea luottoa jopa kymmeniä tuhansia euroja suoraa älypuhelimesi näytöltä ja koko prosessi tapahtuu parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Monelle tämä tarkoittaa yhä ketterämpää oman talouden hoitoa ja avaa mahdollisuuksia tehdä hankintoja jopa erittäin lyhyellä varoitusajalla. Helppo saatavuus aiheuttaa valitettavasti myös lieveilmiöitä, kuten ylivelkaantumista ja pikalainakierteitä, jotka voivat johtaa yrityksen konkurssiin tai jopa henkilökohtaisen omaisuuden ulosottoon.

Netissä tarjottavat pikalainat eivät itsessään ole vaarallisia, mutta hakijan on tunnettava niitä koskevat lainalaisuudet. Erilaisten luottotyyppien ja alan termistön tunteminen tekee sopivan lainan valinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Kymmenien lainaa tarjoavien yritysten ja pankkien väliltä valitseminen voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta. LoanScouterin moderni lainavertailu voi kuitenkin tehdä suurimman työn puolestasi.

LoanScouter on kansainvälinen lainavertailupalvelu joka auttaa kuluttajia löytämään heidän tarpeisiinsa sopivan lainan mahdollisimman edullisesti. LoanScouterilla saat lainaa heti tilillesi, juuri silloin kun sitä tarvitset. Lainavertailuun kuuluvat vain hyvämaineiset ja luotettavat lainoittajat, joten haet lainaa järkevästi ja turvallisesti. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröintiä tai muita henkilötietojasi, joten voit aloittaa käytön vaivattomasti ja ilman sitoumuksia. Palvelusta löydät myös monia oppaita, lainoittaja-arvioita ja artikkeleita oman taloutesi hoitoon liittyen. Täysin ilmaiseksi.

Muista nämä kun haet lainaa

Nopeat lainat voivat olla vaikeasti vastustettavia, erityisesti silloin kun tarve on suuri. Lainanotto tulisi tehdä kuitenkin suunnitellusti ja omaa taloudellista tilannetta silmällä pitäen, oli kyseessä sitten pieni pikavippi tai kymmenien tuhansien kalustohankinta.

Lainaamista ei kuitenkaan ole syytä pelätä perusteettomasti. Voit lainata järkevästi, kunhan tunnet oman maksukykysi ja olet suunnitellut takaisinmaksun jo hyvissä ajoin etukäteen. Huomioi kaikki lainakustannukset, mukaan lukien mahdolliset avaus-, kuukausi- ja nostomaksut.

Niin sanottuja piilokuluja ei todellisuudessa ole olemassa, vaan lainaa myöntävän yrityksen on kerrottava kaikista lainaan sisältyvistä kuluista. Tutustu siis tarkasti ainakin lainoittajan tarjoamaan esimerkkilainaan, jossa lainaan sisältyvät kulut ovat näkyvissä.

Arvioi myös omaa tilannettasi realistisesti, äläkä aseta omaa tai yrityksesi taloutta liian tiukalle. Budjetissa pitää olla varaa yllättäville kuluille myös lainan takaisinmaksun aikana. Maksusuunnitelman muuttaminen jälkikäteen kerryttää hyvin usein lisäkuluja, jotka lisätään alkuperäiseen lainasummaan. Tämä pidentää lainan takaisinmaksua entisestään, jolloin koron ja muiden kertaantuvien kulujen osuus lainasta kasvaa.

Lainatessasi LoanScouterin avulla voit vertailla lainoja tärkeiden tietojen, kuten laina-ajan ja todellisen vuosikoron perusteella ja ja jättää sinulle sopimattomat lainat vertailutyön ulkopuolelle. LoanScouter auttaa sinua lainaamaan järkevästi.

Artikkeli on LoanScouter​in tuottamaa kaupallista sisältöä.

Lue seuraavaksi