Uutiset

Työkoneet

Mahtavia messufiiliksiä

Juha Kuusjärvi

Toimituspäällikkö, työkoneala
Konepörssi

Poikkeuksellisen lämpimältä tuntui myös Maxpon yleisö. Usein viime vuosina messuilla on käyty katselemassa markkinoiden uutuuksia ja sitten lähdetty harkitsemaan sopivia ratkaisuja – kaupat ovat syntyneet vasta viikkojen tai kuukausien jälkeen. Nyt todella monet näytteilleasettajat kertoivat tehneensä konkreettista kauppaa Maxpossa, eikä mitään nappikauppaa ja useimmat aivan uutta kauppaa eivätkä vain suunnitellun kaupan kädenpuristusta.
Maxpo-perjantaina Tilastokeskus julkaisi rakentamisen vuosimuutoksen kolmelta kuukaudelta. Jokaisella rakentamisen toimialalla oli nyt kasvua, veturina oli kuitenkin maa- ja vesirakentaminen 16 prosentin lukemallaan. Selvää nousua on siis todettavissa ja Maxpon kokemusten perusteella se tulee jatkumaan.
Maxpo piti meidät Konepörssin toimittajat hyvin aktiivisesti liikkeellä joka päivä ja materiaalia kertyi runsaasti. Kuulumisia ei vielä tähän lehteen aikataulun takia ei paljoa ehditty saamaan, mutta seuraavassa lehdessä asiaa tulee olemaan senkin edestä.

Lue seuraavaksi