Uutiset

Työkoneet

Magnan työkonerenkaat RengasCenterin valikoimaan

Magna on hollantilainen työkonerengasmerkki, jonka valmistus alkoi ensin OE -rengasvalmistajana tunnetuille konevalmistajille, ja nyt renkaita on saatavilla myös jälkimarkkinoilla. Valmistajan taustalta löytyvä yhtiö on valmistanut jo pitkään sekoitteita ja komponentteja työkonerengasvalmistajille. Nyt tietotaitoa käytetään oman tuotemerkin valmistukseen.

Magna M-Snow on erittäin pitävä talvituote työkoneisiin, jolla on mahdollista saada Premium luokan talvipitoa.

”Haluamme ketjuna kasvaa työkonerengassegmentissä ja Magnan työkonerenkaita on testattu nyt jo riittävän pitkään, jotta olemme tulleet vakuuttuneiksi tuotteen laadusta ja voimme kunnolla alkaa markkinoidaan tuotemerkkiä Suomen markkinoilla. Tähtäimessä on loppukäyttäjille paras mahdollinen kustannustehokkuus, Premium laadusta tinkimättä. Toisin sanoen hinnoittelu tulee olemaan muihin Premium merkkeihin verrattuna kilpailukykyinen ja suorituskyky Premium luokkaa,” sanoo Mikko Kirves, RengasCenterin avainasiakaspäällikkö.

”Magnan tuotteet on tuotetestauksissa havaittu tuottavan muita Premium merkkejä vastaavia työtuntituloksia ja uutena merkkinä Suomessa, renkaat ovat yllättäneet niitä testaavat asiakkaat erittäin positiivisesti. Valmistajan ollessa eurooppalainen kumialan todellinen asiantuntija ei ole ihme, että tuotteet ovat erittäin laadukkaita. Magnalla on oma tehdas Aasiassa missä tuotteet paistetaan ja lähetetään ympäri maailmaa eri käyttökohteisiin. Esivalmistelut ja tuotekehitys on edelleen Hollannissa,” lisää Mikko Kirves.

”Magnan laaja tuotevalikoima tarjoaa tuotteita mm. pyöräkuormaajiin, maansiirtoajoneuvoihin, kaivoskoneisiin, tiehöyliin, satamakoneisiin ja ajoneuvonostureihin. Suurin osa Magnan renkaista on vyörenkaita. Magnalla on Euroopassa iso varasto renkaita nopein toimituksin. Tärkeimmät rengasmallit ja koot ovat varastoituna Haminassa. Isolla osalla renkaista on ensiasennushyväksyntä johtavien laitevalmistajien taholta. Odotamme RengasCenterin kanssa kasvavaa yhteistyötä Magnan renkaiden myynnin saralla,” taustoittaa Sami Eskola Magnan OTR-renkaita maahantuovasta HamRe -yhtiöstä.

www.rengascenter.fi

www.magnatyres.com

Lue seuraavaksi