Uutiset

Työkoneet

MaatalousKonemessuilla 2018 -hurjasti koneuutuuksia ja koeajoalue

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu yli 250 yritystä.  Konekeskon ilmoittauduttua messuille, kaikki suuret konekauppiaat ovat mukana tapahtumassa. Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin ja ulkona koeajoalueella voi ottaa tuntumaa uusiin traktoreihin. MaatalousKonemessut järjestetään 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.    

”Täällä ne koneet on”, toteaa konseptikehittäjä Leo Potkonen Messukeskuksesta. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus. Konekesko ilmoittautui tapahtuman kumppaniksi tällä viikolla ja toi mukanaan Claasin tuoteperheen ja muut yrityksen edustamat koneet.

”Uutuustuotteet on jo nyt julkaistu tapahtuman verkkosivuilla. Lista päivittyy vielä juuri ilmoittautuneen Konekeskon tuotteilla.  Julkaisimme tuotteet jo nyt, jotta kävijät ehtivät jo ennen tapahtumaa tutustumaan niihin ja tietävät jo tullessaan tapahtuman laajuuden”, kertoo Potkonen. Tuotteet on jaoteltu tuoteryhmittäin. Messuilla esiteltävistä uutuustuotteista valitaan Messujen uutuudet, jotka saavat kulta- tai hopeamitalin. Median edustajista koostuva raati jakaa myös kunniamainintoja. Palkitut tuotteet julkaistaan 7.11. ja ne on merkitty myös tapahtumassa. Kaikki uutuustuotekilpailuun osallistuneet tunnistaa uutuustuote-tarrasta. Suomen Messusäätiön rahoittama 5000 euron  Agri-INNO-palkinto jaetaan messujen avajaisissa.  

Koeajot viidellä radalla

Messuilla voi koeajaa uusia traktoreita yhteensä viidellä radalla. Koeajajat rekisteröityvät koeajajiksi tapahtuman verkkosivuilla tai tapahtuman aikana osastoilla. Koeajoon tulevat ainakin seuraavat traktorit:  Valtra T144A, Valtra N174D SmartTouch, New Holland T6.175 Dynamic Command, New Holland T7.260 Auto Command, Case IH Maxxum 135 MC ActiveDrive, Case IH Puma 165 CVX,  Massey Ferguson 5713 S Dyna-6, John Deere 6130R,  John Deere 6155R ja John Deere 6250R.

Automaattiohjauslaitteille on varattu oma koeajoalueensa. Näiden koeajoon ei tarvitse rekisteröityä. Tällä alueella ovat koeajossa: Valtra T214V,  Massey Ferguson 7726 S Dyna-VT, John Deere 6195R Ultimate ja  Case IH Puma 220 CVX.

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15.–17.11.2018. Tapahtuma on avoinna 15.11. klo 9-19 ja 16. – 17.11. klo  9-17 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on suurin alan sisänäyttely. Tapahtuman järjestää Messukeskus. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus. 

www.maatalouskonemessut.fi

Lue seuraavaksi