Uutiset

Työkoneet

Liebherrit tien päällä

Mielenkiintoinen tuttavuus oli Liebherr 550 pyöräkuormaaja, jonka rengastuksena oli upouusi Nokia Loader Grip 3 (23.5R25).

Koeajajilta ympäri Suomen rengas oli kuulemma saanut hyvän vastaanoton.

”Uusi rengas on osoittautunut erittäin hyväksi erilaisilla ajoalustoilla, niin lumihangessa kuin murskeen päällä. Se puhdistuu hyvin ja pito on kohdallaan. Tosin jään päällä olevalla mudalla ei silläkään pitoa saa. Kuten ei saa millään muullakaan renkaalla”, toteavat Nokian miehet Timo Vainio (myyntipäällikkö Nokian Renkaat Oyj) ja Tuomas Färlin (myyntipäällikkö Nokian Raskaat Renkaat Oy).

”Nokia Loader Grip 3 on erityisesti pyöräkuormaajiin tarkoitettu, palakuvioinen rengas. Maa-aines poistuu avoimista vaaka- ja pitkittäisurista tehokkaasti. Renkaassa on teräsrunko ja kulutuspinnan alla on teräsvyöt”, toteavat miehet.

Renkaassa on edelleen hankaussuoja, joka antaa kivikkoisessa maastossa suojan renkaan sivupintaan kohdistuvia viiltoja ja hiertymiä vastaan. Uutuusrenkaissa on kulumisvaroitin. Kun kaikki prosenttimerkit kuviosta ovat häipyneet, on kulutuspintaa jäljellä 25 prosenttia.

”Tällä hetkellä meillä on olemassa vain viisi rengasta. Neljä tuossa pyöräkuormaajan vanteilla ja yksi tässä kentällä näytillä. Keväällä näitä alkaa saamaan”, lopettaa Färlin.

Lue seuraavaksi