Uutiset

Työkoneet

Liebherr R 926 – kompaktia voimaa

Uusi lyhytperäinen, 25 tonnia painava Liebherr R 926 on Stage IIIB –yhteensopiva (DOC). Sen Liebherr –dieselmoottori antaa 120 kilowatin tehon ja pakokaasujen puhdistus onnistuu myös partikkelisuodattimella, jota markkinodaan lisävarusteena. Lyhytperäiselle R 926:lle on olemassa myös perinteinen pitkäperäinen sisarmalli.

Liebherrin mukaan kone on suunniteltu urbaaniin ympäristöön ja erittäin ahtaisiin olosuhteisiinkin. Uutuus on jo tilattavissa maahantuojalta ja se valmistetaan Liebherrin Colmarin tehtaalla Ranskassa.

Eri puomivaihtoehdot ja laaja varustevalikoima tekevät R 926-kaivukoneesta sopivan erilaisiin kunnallisteknisiin töihin kuten kaapeli- ja putkikaivannoille. Tietenkin myös purkutöihin kone voidaan varustella.

Ohjaamo on suurempi kuin aiemmin. Korkearesoluutioinen näyttö toimii kosketuksella ja kaikki koneen parametrit ja asetukset hoidetaan näytön kautta. Huollettavuutta on kehitetty valmistajan mukaan siten, että kaikki kohteet ovat korkeintaan käsivarren mitan päässä maan tasosta hoidettavissa.

Lue seuraavaksi