Uutiset

Työkoneet

Lepaa 2015: Vantaalle Euro-kuutosia

CityCat 2020 oli ensimmäinen Bucherin Euro 6 -moottorilla varustettu lakaiskone. Jo viime vuonna Lepaalla nähtiin tehtaan esittelykone toisesta Euro 6 – mallista eli kyseessä oli neljän kuution roskasäiliöllä varustettu CityCat 5006. Se korvasi tuotannossa vanhan mallin CityCat 5000.

Voit lukea tästä uuteen Euro 6 -malliin tehdyistä muutoksista.

Vantaan kaupunki on nyt hankkinut kaksi uutta CityCat 5006-lakaisukonetta itselleen. Aiempaakin kokemusta merkistä on ja vanhaa Bucher 5000 -lakaisukonetta peruskunnostetaan sitäkin parhaillaan iskukuntoon. Kaupungilla on käytössä kolme omaa lakaisuautoa sekä sen päälle kahdesta kolmeen aliurakoitsijaan.

J-Tradingin työnjohtaja Daniel Öhman (vas.), tiemestari Erkki Tammisto ja varikon päällikkö Kaj Weckström Vantaan kaupungilta sekä vielä J-Tradingin toimitusjohtaja Ulf Juslin katsastivat lakaisukonetta ja hyväksi havaitsivat. Näyttelyn jälkeen se suuntasi Vantaalle töihin.

”Tätä uutta CityCat 5006 mallia on toimitettu nyt noin vuoden asiakkaille. Se on osoittautunut suosituksi. Tämän yksilön sarjanumero on 46”, totesi Juslin.

Isekin malliston uutuus on 1980 kiloa painava 6670. 67 heppainen turbodiesel työntää sitä menemään ja hydrostaattisessa voimansiirrossa on kolme portaatonta nopeusaluetta.

Kyseessä on monipuolinen ja varustetasoltaan erinomainen kiinteistötraktori. Tuttua Iseki laatua.

Myös Muli TX Hybridshift oli Lepaan ensikertalaisia.

Lue seuraavaksi