Uutiset

Työkoneet

Kuntec Infra Ferrariagri-edustajaksi

Ferrariagri

Turun Seudun Kuntatekniikka Oy eli Kuntec Infra on aloittanut italialaisten Ferrariagri-kiinteistö- ja maatalouskoneiden jälleenmyynnin ja takuuhuollon. Tavoitteena on laajentaa yrityksen asiakaskuntaa erityisesti viherpalveluissa ja huoltotoiminnassa.

Kuntec Infra myy Ferrariagrin puutarhan-, pihan- ja metsänhoitoon tarkoitetut pien- ja erikoistraktorit ja niihin liittyvät laitteet Varsinais-Suomen alueella. Kuntec Infran Korjaamo Turku vastaa koneiden ja laitteiden takuuhuollosta.

”Ferrariagrin koneet sopivat meille hyvin, sillä Kuntec Infralla on monipuolista osaamista kiinteistöjen ja viherrakentamisen koneiden käytöstä, huollosta ja korjaamisesta. Lisäksi tunnemme potentiaalista asiakaskuntaa Varsinais-Suomessa. Yhteistyö kehittää omaa huoltoliiketoimintaamme entisestään, tukee viherpalveluitamme sekä tuo uutta asiakaspohjaa koko yhtiölle”, kertoo Kuntec Infran toimitusjohtaja Karri Knaapinen.

Ferrariagrin valikoimaan kuuluvat pien- ja erityiskäyttötraktorit ja niihin liittyvät lisävarusteet, kuten lumilingot, silppurit, maanmuokkaimet, oksa- ja pensasleikkurit, nosturit, kiinteistönhuoltolaitteet, klapikoneet, lavat ja metsänhoitoon tarvittavat laitteet. Koneet sopivat hyvin muun muassa kiinteistö- ja taloyhtiöille, seurakunnille sekä yksityisille tahoille, kuten maatalouteen.

Ensimmäinen kaupunkiyhtiö jälleenmyyjänä

Kuntec Infra on ainoa Ferrariagrin yhteistyökumppani Varsinais-Suomessa ja ensimmäinen jälleenmyyjänä toimiva kaupungin omistama osakeyhtiö.

”Odotan yhteistyöltämme paljon. Kuntecin osaaminen ja pitkä kokemus erilaisista viherrakentamisen ja kiinteistönhoidon koneista tuo meille arvokasta tietoa myös tuotekehitykseen. Kuntec on lähtenyt rohkeasti murtamaan myyttejä, joita liittyy usein kaupunkiomisteisen yritysmallin jähmeyteen”, kertoo toimitusjohtaja Kari Kallio KK Trade Oy:stä. Yritys vastaa Ferrariagri-tuotteiden maahantuonnista.

Ferrariagri-koneita on valmistettu Italiassa jo vuodesta 1954. Laadukkaissa ja turvallisissa koneissa on monia käyttöä helpottavia ominaisuuksia, muun muassa pieni kääntösäde ja alhainen painopiste. Osassa traktoreista ohjauspulpetti ja istuin kääntyvät, mikä tekee traktoreista kahteen suuntaan ajettavia. Koneet ovat esillä Kuntec Infran toimitiloissa Turun Rieskalähteentiellä.

Lue seuraavaksi